Nikdy som si nemyslel, že sa to niekedy stane, ale potrebujem napísať blog.. Ďakujem Gábine ktorá mi toto poradila. Fakt díky, je pravda, že najlepšie je sa rozprávať s bielou stenou.

Aby som sa dostal k pointe. Mal som dnes velmi ťažkú úlohu. Boli za ňou dlhé dni mentálnej prípravy. A k tomu.. no proste som si do zajtra potreboval dokúpiť nejaké veci na pobyt v horách v zime.. 

Laciskoo do hôr v zime normálne nejazdí.. 

Tento rok je to inak, prečo? No lebo je v horách párty, proste, neurofunk will never die, kto nepozná, nepochopí.. 

Anyway, topánky sa mi nedávno rozpadli (pravdepodobne pri smažení in high bpm) takže aby som vydržal pobyt vo vysokohorskom prostredí, treba nové.. 

A k tomu oteplovačky.. 

Oteplovačky dopadli výborne, všetky vyzerajú rovnako, sú šedé, alebo čierne, niektoré majú traky, niektoré iba opasok. Pár rozdielov, ak sú športové, cena je vždy vyššia.. Jednoduchý výber, pohodlie, účelnosť.. Móda? V tomto prípade neriešim.. 

Potom prišli na radu topánky, neustále vnútorné presviedčanie sa o tom, že áno laciskoo, je to nutné, potrebuješ boty, tie čo nosíš, sú rozjebané, mal by si si kúpiť nové.. 

Na rade je teda 4 hodinové martýrium, 2 nákupné centrá, asi 20 obchodov s obuvou.. .. Drahé, škaredé, takéto.. ja neviem, proste som náročný a nič sa mi nepáči ok? .. 

Vyhrali tie drahé.. áno, bol som zúfalý, vyzerali dobre, sú pohodlné.. och vďaka bohu, tieto beriem, sú celé? Sú. Do zimy môžu byť? Môžu.. Konečne, pičinál. .

Píšem kamarátke, že som podstúpil zmenu pohlavia a vyberal som si 4 hodiny topánky.. Poślem fotku hovorí mi.. Sú pekné ale... čo? jaké ale..

"Ale v snehu si ich zničíš"

Počkať kurva, čo? Však ja idem do snehu, nie nie, tieto sú na zimu je to ok.. Už mi to začína svitať, no je fakt že nie sú až tak moc zimné.. 

Conclusion

- Laciskoo dnes zmenil pohlavie

- Kúpil si topánky, ktoré nepotrebuje... ALE CHCE

- Do tatier príde v nových topánkach, tam si ich hneď prezuje do rozjebaných

- Na párty si dá tenisky na rozjebanie.. 

- Na cestu späť do Prahy si laciskoo dá svoje nové krásne boty, dá im meno a bude sa im prihovárať (boli drahé, áno som materialista) 

- Profit

» scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/16113...

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
marcello1111  20. 1. 2017 10:27
celý blog o smradľavých topánkach, ty nebudeš mať čas ani umrieť, lebo riešiš chujoviny....hahh
 fotka
mayben  20. 1. 2017 15:48
ideš na Let it Snow?
 fotka
motovidlo323  15. 4. 2020 16:47
Nejde ten link, tak aspoň povedz, či si ich rozjebal
Napíš svoj komentár