Nemáte niekedy pocit, že chcete niekomu niečo povedať? Komukoľvek, nájsť niekoho kto rozumie tomu čo hovoríte, to čo chcete povedať. Chcete nájsť niekoho kto sa dokáže pozrieť na váš problém vašimi očami.

A často si o niekom myslíte že taký je. A možno vtedy zistíte, že vlastne sa toho bojíte, že možno ste radšej keď vám úplne nerozumie, predsa chcem byť trochu iný, a zároveň chcem kričať, chcem aby všetci pocítili to čo cítim ja. Aby pochopili to čo chcem povedať.
Ale zároveň sa toho aj strašne bojím. Naozaj sa bojím. Mojich myšlienok, čo ak sú zlé. Iba zlé.
Sám sa snažím neodmietať, ale vlastného sa bojím. Bojím sa že to moje bude odmietnuté. Mám teda ostať ticho?

A čo ak sa človek bojí byť štastný.
Predstavte si že je tá jedna vec, ktorá by vás mohla spraviť štastným, ale štastie predsa nie je konštatné, a teda nasleduje istá prázdnota, možno isté naplnenie. Ale ako môžme ostať v konštantnom pocite šťastia, ak potrebujeme ďalśie výzvy.

 Blog
Komentuj
 fotka
bizbilio  7. 10. 2011 23:49
moje myšlienky,horôzostrašné myšlienky,zhmotnené do slov,bŕŕ.
 fotka
laciskoo  7. 10. 2011 23:52
@bizbilio Na toto bola vždy úžasná predstava satana, ako tvorcu tých .. zlých myšlienok, ktoré sa objavujú a vlastne ich nikto nechce, lebo každý dobrý zbožný človek také myšlienky musí odmietať.
 fotka
catmartina  18. 11. 2011 20:30
v konštantnom pocite šťastia sa nedá zostať..to je ako keby existovalo len dobro, potom by sme nechápali čo je to zlo..

a pokiaľ vieš niektoré svoje myšlienky označiť za zlé, tak je to podľa mňa stále ok tiež niekedy mám stavy, že by som sa za svoje myšlienky prefackala ale asi to patrí k osobnosti každého..
Napíš svoj komentár