Vampírom sa nemyslí žiadny vampír z Twilightu či inej komerčnej sračky, ale bolo to myslené inak, formou myšlienky. Nech sa páči

POZOR: SENTIMENTÁLNE OMÁČKY!!

Na ulici všetko stíchlo. Tmavé mraky oblapili oblohu a tesno ju zvierali tak, že mesiac sťažka vyčnieval nad mrakom. To je len temnota, môj milý. Temnota, ako handrová bábika, ako bábka na úkájanie svojim možností vo svojom vnútri. Vrieť,planúť, súložiť.. Chladný vietor hral na rozbité sklá domov, kruté výkriky sa drali ulicami ozvenou, ktorá nikdy neutíchne a bude sa vpísavať do plesnivých, takmer zborených stien ako atrament do papiera a čakať, komu svoj zvuk ponúkne. Ďalší výkrik do noci ale ako keby neexistoval.

Okolo krku náhrdelník,postava postavená na čižmách s vysokým opätkom a umelým viazaním. Ostrorezaná postava s oblečením priliehajúcim na telo, s napasovanými vnadami v podprsenke, ktoré pretekajú cez korzet. Na nohách natiahnuté pásikavé podkolienky v tónoch diabolskej červenej a čiernej. A na tvári zlovestný úsmev , ktorý je podčiarknutý lacným karmínovým rúžom na perách a mimovoľne rozmazanou očnou linkou do neznáma. Vlasy, nejeden krát upravované, na ktorých sa leskla jemná mastnota a hojná vrstva laku na vlasy, kúpeného v drogérií na rohu. Na pohľad tak strašne odpudzujúca žena, tak lacná na pohľad a pri tom taká dokonalá. S bledou pleťou, očami modrými ako benátske nebo, s karmínovým odleskom krvopodliatia, dlhé a chudé nohy, ktoré sedeli po obvode lýtok na čižmy dokonale. Prostitúka s pestovanými nechtami a nehasnúcim egom. Prvotriedna kurva.

Stála pri ceste na kraji mesta, čakajúc na svoj prvý objekt, ktorý zaujme svojim pohľadom .Vlastne jej bolo jedno, kto to bude, ako sa k nej bude správať, len nech zaplatí,tým čo chce ona a ide ďalej. Nikdy sa nezapodievala nechutnými chlapmi na služobných cestách,oplzlými, ďaleko od rodín, ktorí si užívajú s nymfičkami a potom hrajú doma smiešne divadielko o vernom a starostlivom manželovi. Nie.. Len ona jediná vedela pravdu. Ona jediná videla to utrpenie v očiach ženy, ktorá každý deň posiela manželovi správy typu, ako sa má, či je v poriadku a podobne. Ona jediná videla tú ľahostajnosť v očiach muža, čo si myslí, že si užije s kurvou, zaplatí jej a potom manželke odpíše na správu, že sa práve vrátil z práce a ,že na ňu neustále myslí. Jej to však nebolo jedno. Ona zažila podobné veci, ona zažila tú naivitu a sebapresviedčanie svojej duše o opaku a klamstve. Ona zažila to trápenie kvôli nechutnému egoistovi, ktorí to neustále potrebuje a ruka ho už omrzela. Nie.. Toto konanie si zasluhuje pomstu. Za všetko..

Na diaľnicu dolahli diaľkové svetlá auta. Svietili do hustej hmly. Ona si len upravila červené vlasy vanúce vo vetre, utrela si rúž pod perami,aby bola dokonalá. Dokonalá štetka. Žijúca v tieňoch, bdejúca v temnote, otrávená z nesmrteľnosti. Uprela na okno zrak. Jej krvopodliate oči sa stretli s mierne stareckými očami šoféra. Stupil opatrne na brzdu. Auto zastalo pár metrov od nej. Podišla k otvárajúcemu sa prednému oknu . Prehovoril on.
"Koľko chceš?" spýtal sa jej a začal sa hrabať v peňaženke.
"40 dolárov." povedala a vydýchla mu cigaretový dym priamo do nechutnej,vráskavej tváre.
"Lacná štetka?" spýtal sa s oplzlým chichotom. Neodpovedala. Dostala do rúk peniaze a nasadla do auta. Chvíľu sa hrabala v kabelke ,dokým našla medzi šminkami prezervatív. Vlastne jej bol nanič. Strčila prezervatív späť do kabelky a usmiala sa na muža zubatým úsmevom.
"Slečna na to ide zostra?" znova sa zasmial a pohladil ju po červených vlasoch. Opatrne zatvorila dvere a zaistila ich. Svoj úsmev rozšírila o jedno číšlo a spod nich sa jej vystrčili ostrejšie očné zuby. Naklonila sa k nedočkavému mužovi a oňuchala mu krk. Keď sa chvílu nič nedialo, muž otvoril oči.
"Romantická šlapka,začína nejak jemne," poznamenal nechutný chlap.
Nič nepovedala, iba sa usmiala a zahryzla mu do tepny. Krik sa vydral z jeho hrdla tak rýchlo, ako útíchol. Krv pretekala pomedzi zuby ako pôtočiky. Nechávala,aby po kvapkách padali krvné doštičky na jej jazyk. Nechala, užívala si pocit,ako mu srdce utícha. Ako umiera jeho telo a ako do seba vsáva jeho špinavú, hriešnu dušu. Jeho srdce utíchlo, ústa ostali prázdne. Ale štetka za nič nemôže predsa..Štetka.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár