Len čo zaklopem na vchodové dvere v paneláku, kde býva moja ,,veľká" sesternica, s nadšením vojdem dnu a moja prvá cesta vedie do kuchyne. Veď ako inak. Nie vždy tam však nájdem niečo, čo by mi práve v tom momente prišlo na chuť. ,,Barbi!" môj hlas sa ozýva celým bytom. Prestavujem vám Barboru. Je to moja najobľúbenejšia sesternica, preto že má už 22 rokov a strašne rada ju navštevujem. Je to taká moja spriaznená duša. Keď k nej prídem, vždy ma pekne privíta. Väčšinou je ale v jej novej robote, v ktorej trávi skoro všetok svoj čas. Keď ju však prehovorím a urobí si nejaké to voľno tak behom pol hodinky si vyrážame sadnúť niekde do mesta na nejaký ten nealko drink a samozrejme na naše obľúbené lozenie po obchodoch. V tom sa fakt vyžívame!
V jedinej jednej veci sa nezhodneme. Téma škola medzi nami fakt nefičí. Čím to len bude. Študovať ale samozrejme treba, takže smelo do toho. Fakt sa ,,teším". Barbi má priateľa. Volá sa Tomáš a strašne som si ho obľúbila. Je to moja krvná skupina. Je fakt zábavný.
Radi sa doberáme len tak medzi sebou. Tráviť čas s takým človekom vôbec nie je na škodu.

Ok. Je čas ísť domov. Ako sa hovorí: ,,Všade dobre, doma najlepšie". Veru tak! Plne s tým súhlasím. Kým sa však obujem, a vyberiem sa na zastávku, čaká ma ešte kus cesty. Ako vždy, už len dúfam, že zastihnem nejaký ten autobus domov. ,, Joooo !" víťazne si zakričím. Je to tam. Už len 15 minút a som konečne doma. Hneď ako prekročím prach našich dverí vybehne na mňa môj psík Benny. Je to yorkšír, ktoré som dostala na narodky.
Fakt vkusný darček, čo poviete?
Milujem ho, je fakt zlatučký. Aj keď občas ma vie pekne nahnevať.
,,Čaaaau ségra" počujem z vedľajšej izby. To bude asi môj brat Simon. Teda nie asi, ale určite. Tak vám ho predstavujem. Ide mať 11 rokov a mám taký pocit, že na neho fakt dolieha puberta. Niečo strašné. No aj tak ho najviac na svete ľúbim. Veď čo by som pre neho neurobila.

Mimochodomm ja som Laura. Volajte ma ako chcete. Každý mi z môjho mena aj tak urobí nejakú tú novú prezývku. Tak smelo do toho!
Končím, niekedy nabudúce

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  18. 5. 2015 16:19
tAK AHOJ, LAURA, ako si sa pekne predstavila
Napíš svoj komentár