Zacnem hned od zaciatku. Ako ste si mohli vsimnut tak Slovensko je zatial krajina travnata a je u nas vela peknej prirody ale ako to bude vyzerat o par rokov???.........Tak z mojho uhla pohladu to bude asi takto:

Slovensku ma tu tendenciu ze robi vsetko preto aby sme sa vyzerali ako vyvynuty stat. Znamena to ze sa mame podobat na vlas Amerike??? Ja osobne nemam nic proti Amerike ale naco ma byt Amerik na svet 10000. Predpokladam ze je vela stastnych ludi ked sa postavy alebo sa aspon rozsiri velke obchodne centrum v meste. Nehovorim ze ja medzi tych ludi nepatrim ale je potrebne mat v jednom meste milion obchodnych domov. Podla mna nie a uz urcite nie ked v kazdom z nich je ten isty obchod s rovnakym tovarom. Ved za chvilku bude na svete viac obchodov ako je ludi a to uz nieje celkom v poriadku pretoze jeden clovek potrebuje ku zivotu aspon dve stromy. No a ked sa budu nadalej takouto rychlostou stavat nove a nove vymsli sveta tak budeme bez travi pretoze ktomu aby sa nieco postavilo je skoro stale potrebne aj drevo ktore zapricini ze zachvilocku budeme vdychovat iba vypari z aut a vseliakych budov.....myslim tie kominy....a nebete do uvahy len ludi mame plno domacich ale aj divokych zvierat. No napr. kam asi budeme chodit vencit nasich milacikov ked tu nebude ziadna trava? No asi budem muisiet vziat mojho psa do mesta a co aspon uvidim nove obchody ktore pribudaju ako huby po dazdi. No a ako to asi bude vyzerat ked kazdy pojde so svojim psom na prechadzku medzi budovy a ked si este vezmeme kolkomajitelov nezbiera ten ich trus. To bezne ked pojdeme po ulici sa budeme musiet vyhybat vselijakym hnedym kopkam na zemi a nehovoriac o tom ze keby ja som bola majitelka auta newiem ci by som bola happy keby som zistila ze mam osikanu nejaku cast mojho auta. Nehovorim ze nieje potrebne mat v meste nejaku tu vodoren, teplaren a tak pod. ale vsimti si niekedy ked ide do mesta kolko rovnakych obchodov tam je a + este v neakej inej casti bydliska.

No ja len tolko a dufam ze sa kusok okolo seba zacnete pozerat.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
adaadisallaares  14. 2. 2009 12:52
ja byvam v meste v takej casti, co je skor dedina samy rodinny dom a traaavy je tu az moc.. ale chudaci co ziju na sidlisku.. no im nezavidim.. nikdy by som tak nechcela zit.. deti sa nemaju ani kde hrat..
 fotka
cocca-colla  14. 2. 2009 13:00
Vedieš Greenpace?

s tým nič nenarobíš..


A @1 Ja nejsom chudátko, ako malá som sa nahrala až až a mala som kde
 fotka
chiflada  14. 2. 2009 14:25
ja neviem ja mám svoje miesta, kde nie sú obchody, kde vlastne nie sú ani ľudia...a takých miest je dosť len sa treba poriadne pozerať
 fotka
boo  14. 2. 2009 15:35
jo, toto su problemy, ktore vidime VSETCI, cize oci otvorene mame...a otazkou je, ankolko s tym vieme nieco urobit...a vies kde je problem??
nevieme s tym urobit zhola nic
Napíš svoj komentár