Vážne som si priala, aby Šarlota a Chalan, ktorý nadával na Kurta Cobaina ostali navždy spolu. Aby mali rozprávkovú svadbu, detí ako smetí a žili spolu šťastne až do smrti. Dávalo by to potom celé zmysel.
Ako v rozprávke...

No a v tom je ten problém. Život nenosí rozprávkové konce.

Chalan, ktorý nadával na Kurta Cobaina odišiel do sveta na skusy. Odišiel za prácou a napriek tomu všetkému čo v lete robil, aby si Šarlotu získal, dovolil, aby plameň ich lásky pomaly a nebadane hasol. Keď sa na Vianoce vrátil domov, nechal Šarlotu. Zase mi plakala na pleci.

Toľkým ľuďom tým ublížil. Šarlote najviac. Lebo nakoniec predsa nemala ani jeho, ani Fešáka. Ublížil Fešákovi, lebo bratrancovu bývalú frajerku baliť nemôže. A ublížil mne...

Potom som raz v dedine stretla Chalana, ktorý nadával na Kurta Cobaina aj s bratrancom Fešákom a s hrôzou som cítila ako sa mi rozbúchalo srdce... Kvôli bývalému frajerovi mojej najlepšej kamarátky...

A začiatkom jari sme šli so Šarlotou do Baru v strede dediny. Stretli sme Fešáka, stretli sme Kámoša a ešte nejakých chalanov. „Ideme na jednu Becherovku“ sa zmenilo na: „Nie, štvré poldeci už nevypijem“. Miesto plánovanej polhodiny sme ostali von až do záverečnej a potom sme ešte s chalanmi veselo švitorili do rána do štvrtej.

A Fešák išiel vedľa mňa a veľmi dobre sme si pokecali.

Keď som na druhý deň opäť stretla Chalana, ktorý nadával na Kurta Cobaina aj s Fešákom, zase sa mi rozbúchalo srdce.

Kvôli Fešákovi.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár