Neviem ako vy, ale mňa napríklad zaujíma, kto čo bude robiť cez blížiace sa letne prazdiny. Ci je niekto taký ako ja a ma polovicu prázdnin naplánovanú alebo naopak necháva všetko čistej náhode a spolieha sa na to, čo cez prázdniny príde. Veď sa vraví: Zabavnejsia náhoda ako zbabrane plány c !
Tak to napríklad ja mam do 17-teho augusta naplánované takmer všetko. Až na to, že nemôžem presne vedieť aké budú všetky dni, viem, kde ich budem tráviť a čo približne môžem od daných miest očakávať. Ale zároveň sa obavám, že s takýmto prístupom pôjdu dni veľmi rýchlo a len čo zajtra dobehnem domov s vysvedčením a vyjdem do ulíc poriadne to osláviť, čoskoro sa budem musieť vybrať na školské nákupy do ďalšieho roku. Veď už v polovici júla ma väčšina marketov trápne vývesky so slovami: Opäť do školy!“ akoby sme sa na to všetci neskutočne tešili.
Na druhej strane, i ked dni plynu často rychlejsie, ak sa dobre zabávaš, a pomalšie, ked sa hrozne nudíš, všetkým z BIRDZ-u prajem radšej tu zábavu! Vela festivalov, šťastné prežitie vysvedčení domov a veeeeľa veeeeľa slnka!! c Snáď to neskončí ako minulý rok, ked bolo na Slovensku toľko vela zaplav!!

Btw. Čo som teda chcela povedať týmto článkom? V celku nič, len menší pokus o filozofovanie. Ale dosť o tom: ako sa mate vy?

 Blog
Komentuj
 fotka
victory  28. 6. 2007 19:57
no a ja tieto prazdniny budem travit dost pracovne ale tesim sa.
 fotka
lussy  28. 6. 2007 20:14
ja som na tom tiez podobne,skoro na kazdy den nejaky plan,ale asi to tak nebude.co pride,to pride...Hlavne,ze si uzijem prazdniny a budem s ludmi,na ktorych mi zalazi...P.S: Krasne prazdniny
 fotka
mujarca  5. 12. 2007 13:40
peťuš..veď práznidny ešte len teraz skončili.. čo ťa to napadlo teraz?
Napíš svoj komentár