Aby som to všetko nejako zhrnula, resp. potrebujem to už všetko napísať, lebo ma asi porazí.
Chodila som so svojím frajerom takmer rok a pol. Všetko bolo relatívne úžasné až na to, že si neuvedomoval, čo má pri sebe. Nechcem zo seba robiť nejakú perfektnú žienku. Jedná sa o to, že som sa o neho starala, upratovala a varila. A čo som za to mala? Len to, že si ma prestal všímať, to, že sa viac venoval internetu ako mne, to, že keď som k nemu prišla večer o ôsmej a bolo jasné, že po celodennom lietaní medzi školou, prácou a maminkou budem do dvoch hodín mŕtva ho vôbec nehecovalo a ďalej si sedel pri svojom Asuse (normálne som na ten stroj začala žiarliť . Keď som sa s ním o tom rozprávala, povedal, že sa bude snažiť a neviem čo. Ale neurobil to a všetko bolo po starom. Ja som však spoznala toho druhého. Toho, ktorý mi povedal, že dobre vyzerám v tom a tom, ten, ktorý ma zavolal na prechádzku, ten, ktorý mi dával najavo, že som žena. Áno poviete si: „Ten ťa chce len do postele.“ Možno na tom niečo bude. Lenže nemyslím si, že by chlap trávil takmer každú voľnú chvíľu s niekým na kom mu nezáleží. Jednoducho som sa ocitla na rázcestí a neviem ako ďalej. S frajerom máme pauzu (hej hej je to len výhovorka, aby som mu hneď nedala košom), pri ktorej si zrazu zázračne uvedomil, že ma miluje, že nechce žiadnu inú a že ma stráca. Lenže neviem, či je dobré dvakrát vstúpiť do tej istej rieky. A zasa nechať niekoho koho zrejme ľúbim pre niekoho koho mám len rada. Možno by sa oplatilo risknúť to.

 Blog
Komentuj
 fotka
mrnesmely  14. 4. 2010 07:21
no ja to píšem všade, ale je to pravda - chlapi sa nemenia, možno sa bude chvílu snažiť a potom sa zasa vráti do starých kolají. ale možno sa stane zázrak.. ale zasa Asus nie je bohviečo, tak nemusíš žiarliť
 fotka
lejyka  15. 4. 2010 08:26
zazraky sa este deju????
 fotka
adsy  16. 4. 2010 13:01
Bez rizika nie je odmena. TO riziko vždy bolo a bude, pretože tak funguje tento svet. Daj mu ešte šancu (a nehovorím to preto, lebo som chlapec) a ak zlyhá sama ostane taký aký je, tak mu daj koniec. Ale nie stále dookola a bude to stále o tom istom.

A to uvedomenie si nie je zázračné. Je to o tom, že prišiel nato, že bez teba nemôže byť a že si jeho jediná na svete. No stále je tu to slovko "ale", ale to ak klame. Potom taký muž/chlapec nestojí za veľa.

V dnešnom svete je veľmi veľký rozdiel byť skutočným mužom a byť chlapcom. Mnohí sa nazývajú mužmi, ale ani zďaleka to tak nieje. Mužom je byť priamy a úprimný, vždy plný lásky a nehy, ochotný spraviť pre ženu čokoľvek na svete, možné i nemožné. O tom je byť mužom, ktorý skutočne miluje.
Napíš svoj komentár