Ten pocit zaľúbenia je neopísateľný. Ten moment, že pri vás vždy bude niekto stáť vám dodáva silu žiť. Ale aj napriek tomu tu rozchody vždy sú.

Nikdy som sa s ním nechcela rozlúčiť, žili sme jeden pre druhého. Bola to moja prvá a ja som vedela, že aj pravá láska. Poznali sme sa dlhšie predtým než sme sa dali dokopy. Avšak predzvesť krásneho vzťahu po polroku nám jedna udalosť zmenila životy.

Nebývali sme v jednom meste vídali sme sa len zriedka. Chcela som len jednu vec, a to, aby bol na oslave mojich 15. narodeninách. Nič viac, len túto banálnu vec. Namietal, že to nestihne, ale nevadilo mi to, vedela som, že keď to nestihne teraz oslávime ich v lete.

Deň predtým mi nechal odkaz, že dorazí až večer. Ten osudný večer. Pamätám sa akoby to bolo včera. Bola búrka, blesky šľahali na všetky strany. Ich cesta viedla cez les. Havarovali. Štyria podnapití idioti zapríčinili smrť jeho rodičom. Vytlačili ich z cesty a nechali tam, nezastavili a s rozbitým autom šli ďalej bez toho, aby im zavolali záchranku.

Môj drahý utrpel vážne zranenia, no napriek tomu zavolal pomoc a kým prišla záchranka upadol do bezvedomia neskôr do kómy.

Pol roka v nevedomosti bez známok života v oboch prípadoch. Bola som prázdna, moje vnútro postupne odumieralo tak pomaly ako on. Jeho stav sa ale oveľa zlepšil a on sa prebral. Vedel, že osirel. Zbalila mu veci s nádejou, že na ďalší deň ho vezmeme domov. Doktori boli natešení, že sa im podarilo zachrániť ďalší život. Bol to úžasný pocit znova ho vidieť smiať sa, počuť ho rozprávať a cítiť jeho dotyky.

Nádej sa vytratila, keď sme sa na druhý deň po neho vrátili. Našli ho ležať pri posteli s mojou knižkou v ruke. Mŕtveho. Smrť mi ho zobrala navždy, a to len kvôli tým bastardom.

Bola to moja prvá láska, ale aj môj prvý rozchod. Bola by som radšej keby ma podviedol. Nechápem ľudí, ktorí sa rozchádzajú kvôli hádkam za bezvýznamné veci. Ľúbte sa, nehádajte sa a prosím vás nešoférujte opití.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár