Po koľkých dňoch od otvorenia ešte skonzumujete takúto omáčku?
19 komentov
1
slackerbitch
29. 4.apríla 2020 20:20
Tak do 3 max
2
Ja ju väčšinou použijem celú naraz. Ale keď už sa mi niečo zvýši, tak sa väčšinou riadim tým, čo je na nej napísané vzadu.
Ale keď je to v chladničke, tak by to podľa mňa malo minimálne týždeň-dva vydržať, keďže je to skoro ako kečup.
Ale keď je to v chladničke, tak by to podľa mňa malo minimálne týždeň-dva vydržať, keďže je to skoro ako kečup.
4
@tralalibang @slackerbitch ja mám skúsenosť že tak do 7 dni je to ešte ok, ale tuto už mám myslím tak 10 dni v chladničke.. na pohľad vyzerá v poriadku, ale asi nebudem riskovať.. na tejto vzadu nič nepíšu :/ asi zahodim
5
Tak potom skus taste test a uvidis ja som v tomto zas cudna, ani den po zaruke uz nezjem
6
Pokiaľ tam vyslovene neni pleseň a nesmrdí to, dá sa to zjesť. Čokoľvek. Čo budeš riskovať? Nič, chvílku ti max bude zle prinajhoršom.
7
Tak si to prevar asi dve minutky a ked bude chutit ok, tak asi ok
8
Presne ako píšu nado mnou, ja by som asi kúsok ochutnala a keď je to jedlé, tak by som to asi zjedla Ale tak ja mám úzkosť z vyhadzovania jedla, mne je ľúto vyhodiť aj očividne pokazené veci
10
Tak tyzden v chladnicke vidrzi. Ale vzdy to pozerevam vonam a trochu ochutnam predtym XD
12
@milgamman @james98 @tralalibang už som ju postavila ku kosu...nechce sa mi to chutnat a testovať na sebe otvorila som novú a zvyšok dala do chladničky aj s listockom kde som napisala dnešný dátum a budem vedieť že ideálne do tých 5-7dni od toho dátumu treba spotrebovať.
13
Lebo pri tejto som si fakt neni istá že kedy som ju otvárala, minimálne týždeň ale môžu to byť aj 2 :/
14
Hej, radsej tak, inac tuto som raz kupila aj ja a ja to stale tak robim so starším jedlom, ze co sa da, tak prevarim na chvilku, takze keby sa tam zacali uz kultivovat nejake bakterie, tak ich to zabije
15
@mezomus Viac takých kuchárov do gastra! Všetko čerstvé a najlepšie lokálne a hlavne žiadne podravky a kokotiny
16
@tralalibang akoze uplnu nudzovku to chapem, skapat od hladu je horsie
v konecnom dosledku necerstve nepouzivam cestoviny. a nikdy som nerobil v prevadzke, kde by sa robili napr vlastne lasagne, doma sa mi vobec nechce taketo. kazdopadne to chcem niekedy vyskusat! a este necerstve
pouzivam paradajky z konzervy, pretlak, maso z mrazaku(tu sa snazim o nase).
v konecnom dosledku necerstve nepouzivam cestoviny. a nikdy som nerobil v prevadzke, kde by sa robili napr vlastne lasagne, doma sa mi vobec nechce taketo. kazdopadne to chcem niekedy vyskusat! a este necerstve
pouzivam paradajky z konzervy, pretlak, maso z mrazaku(tu sa snazim o nase).
17
@mezomus Ale tak aj tak asi používaš lepšie suroviny než niektorí ľudia v gastre, čo používajú podravku
18
ja tiež tak 3, ale tretí deň už na to čumím, či fakt mám a nechám niekoho ochutnať
Napíš svoj komentár