Dnes ma navštívila jeho manželka. Keď som otvorila, ostala som hľadieť na ňu s otvorenými ústami. Chcelo to veľa odvahy prísť až sem. Ku mne domov. Domov k žene, ktorá jej prebrala manžela. Čakala som, že to bude ťažké, že budem mať výčitky ale viete čo? Nemala som ich. Hľadela som jej do očí a jediné, čo som ľutovala bolo to, že som sa s ňou nestretla už dávnejšie. Pozerala sa na mňa očami plnými smútku, mala ich plné od sĺz. Čo čakala? Že sa ho vzdám? V jej očiach som videla to isté ako v zrkadle pred pár mesiacmi.

Bolelo ma, že každý večer odchádza domov. Ku nej. Späť. Ale zvykla som si, netrvalo to ani dlho. Užívala som si každú sekundu, čo som s ním bola. Ešte sa mi to nikdy nestalo. Nestalo sa mi, aby som si takto vážila každú sekundu s mužom. Ideálny chlap. Nechápem ako jej mohol niečo také urobiť. Ako ju môže podvádzať? A so mnou..? V jej očiach som videla aj pohŕdanie, ale najmä bolesť. Viem to. Viem, čo sa teraz stane. Začne vojna. JA vs. ONA. Nemyslím si ale, že zvíťazím. Nie som mrcha, aj keď si to mnohý myslia. Nikdy som nebola schopná urobiť niečo nesprávne. A už vôbec nie pre muža. Je ich na svete predsa toľko. Pre chlapov sa neoplatí utratiť ani slzu. Ten, ktorý ti ubližuje, si ťa predsa nezaslúži.

Prečo to robíte? dostala zo seba po niekoľkých minútach. Ste mladá, krásna, môžete mať ktoréhokoľvek muža chcete.
Čakala som túto vetu. Poznám ju z amerických filmov. Dokonca som ju aj čakala. Lacná veta. Miliónkrát predtým som si nacvičovala, čo na ňu odpoviem. Teraz tu stojím, neschopná vydať zo seba pol slova.
Má pravdu, veď ja ho už ani nemilujem! Som od neho závislá. Zvykla som si na darčeky, ktoré od neho dostávam ale oveľa viac som si zvykla na jeho prítomnosť. Teraz to skončím. Nie s ním ale s jeho ženou. Vytiahla som zo skrine.............

naše fotky, video, listy, ktoré mi písaval. Všetko som jej dala.
Odvtedy som ju nevidela. Ani jeho. Vraj sa odsťahovali. Plakala som tri dni, až na štvrtý som si uvedomila, že na svete je predsa toľko mužov. A pre chlapov sa neoplatí utratiť ani slzu. Ten, ktorý ti ubližuje si ťa predsa nezaslúži.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
black_soul  5. 8. 2008 22:56
Nikdy som nebola schopná urobiť niečo nesprávne. A už vôbec nie pre muža. // hlavne ze si spavala so zenatym
 fotka
lenuska200  6. 8. 2008 14:41
to je vymyslený príbeh
 fotka
alysia  12. 4. 2009 06:12
mohlo to byt aj dlhsie a na jednu gramaticku chybu(...mnohi myslia) sa mi to velmi pacilo, krasne myslienky su tam a hlavne nech si toto precitaju baby ktore su milenky niekomu, lebo ti chlapy maju doma zeny ktore nie su dost casto mrchy ako on o nich rozprava

inak @lenuska200 niekto sa moc vziva do tych blogov tiez si si vsimla?
Napíš svoj komentár