***

Ležali spolu na posteli. On otočený ku stene, ona k smerom k nemu. Priblížila sa k nemu a začala ho hladiť po tele. Prstami mu prechádzala po chrbte, ramenách, ruke. Cítila, ako sa mu z toho ježia chlpy. Prešla na hruď, ktorú mu hladila od hora dole. On sa začal pritláčať smerom k nej tak, aby chrbtom ucítil jej prsia pritisnuté na ňom, pričom rukou ju chytil za zadok. V tom momente prešla svojou rukou nižšie. Cez spodnú bielizeň mu ho začala hladiť. Počula, ako jemne zavzdychol. Prechádzala mu nechtami po stehne až ku špičke stoporeného penisu, ktorý cítila cez odev. On pociťoval príjemné šteklenie a chvenie zároveň. Rukou jej stisol zadok vždy, keď sa dotýkala jeho najcitlivejšieho miesta. Stiahla mu posledný kus bielizne, ktorý ju delil od toho, aby sa konečne mohla dotknúť rukou a pocítiť teplo jeho údu. Jeho tvrdý penis ucítil objatie jej dlaňou a prstami, ktorá sa začala hýbať pomalým pohybom hore a dole. 

Nezrýchľovala. 

Dráždila ho týmto pomalým tempom a pevným stiskom. Otočil sa k nej. Pozrel sa jej do očí, no vzápätí ich zavrel, aby si mohol celým telom a všetkými zmyslami vychutnať jej dotyky na penise. Rukou ju opäť chytil za zadok a prisunul ho viac k svojej mužnosti, aby bola čo najbližšie k jej nohavičkám. Takto, takmer jedno telo, sklonil svoju hlavu k jej prsiam a začal jazykom po nich prechádzať. Tento krát zavzdychla ona, keď ucítila vlhký jazyk na svojej bradavke, ako ju krúživými pohybmi líže a jemne pohryzkáva. V tom momente ona ešte viac stisla jeho penis a začala zrýchľovať, akoby chcela zjednotiť tempo pohybu jeho jazyka so svojou rukou. 

Penis mu dráždila čo najbližšie k svojmu klitorisu, aby cítila jemné nárazy žalude o jej najcitlivejšie miesto. Ucítila teplé vlhko na svojich nohavičkách, teplé semeno na svojej ruke. Pokračovala naďalej v jeho honení, cítila, ako pulzuje jeho penis, vypúšťajúci svoju šťavu v pravidelných výstrekoch. Cítila jeho zrýchlený dych na svojich prsiach, pozrela na neho, ako si užíva svoj orgazmus. Pomaly prestávala dráždiť jeho pýchu a jemne sa odtiahla. Svoje prsty pokryté semenom priložila k svojim nohavičkám, na ktorých bolo tiež a začala ho po nich rozotierať. Rozotierala ho po celých pyskoch, až bolo vidno ich obrysy cez nohavičky. 

Mala zatvorené oči, hladila sa, kým on sa už spamätal a ucítila jeho pery na svojom krku. Naklonila viac hlavu, aby mohol čo najviac bozkávať jej krk až ku kľúčnej kosti, k jej citlivému miestu. Jemné bozky, jemné stískanie pŕs, jemné hladkanie jej rozkroku. Ruku si vložila pod nohavičky, konečne mohla dráždiť seba a tak rozotierať jeho semeno po jej holom rozkroku... (1. časť)

***

 Denník
Komentuj
 fotka
narazuvzdornaa  29. 7. 2016 01:38
Slovencina je velmi zly jazyk na toto.
 fotka
antifunebracka  29. 7. 2016 15:51
CHalan musel byť nadržaný jak delo, keď sa tak rýchlo spravil pri obyčajnej honke A kto si už len rozotiera semeno po gaťách??
 fotka
mayben  3. 8. 2016 21:06
fuu..ja teraz neviem čo so sebou
Napíš svoj komentár