Les pokoja, ticha, bezvetria. Všetko okolo spí ukryté pod zelenou perinou. Priestor na úlety myšlienok v izolácii od skutočnosti. Sám v lese hľadáš správnu cestu, prebáraš sa hmlou. Kvapky rosy hladia tvoje zmysly a nútia ťa preciťovať každé malé pomyslenie. Mohutné stromy sledujú tvoje kroky a vťahujú ťa hlbšie a hlbšie. Láka ťa objaviť nový svet, nové nádeje ti kričia z očí, nové obrazy sa maľujú v tvojej hlave. Začať odznova na tomto nepoznanom a nedotknuteľnom mieste...
Lahodná hudba tancuje vôkol uší a každý tón šteklí zimomravé telo. Zhon a ruch má sem vstup zakázaný. Stojíš, a s nostalgiou hľadíš do neistej hmly tak, ako na spomienky prelievajúce sa tvojou mysľou. S jedným rozdielom, tie sa nerozplynú ako hmla, len utíchnu ako hlas dažďa, keď vchádzaš do lesa. Si sám napospas vlastného nevedomia. Paranoja sa zakráda čoraz bližšie a čaká na svetlo slávy. Pyšne vstupuje do vopred vyhraného boja. Spojenec tma už rozkladá krídla tajomnosti a so žiarou v očiach zahaľuje tú nahú nevinnosť. Mení sa na zviera. Krvilačné s nezastaviteľnou chuťou naháňať strach. Nemá žiadne zábrany, vychutnáva si každý útok, každé jedno napadnutie. S úsmevom na perách rozpráva strašidelné príbehy. Jej krutosť nepozná hranice, je to tichý zabijak. Zabijak zdravého rozumu, nabáda myseľ na nezmysly. Podvedomie je v plnom nasadení, pod vplyvom halucinogénov. Všade navôkol číha nebezpečenstvo, pred ktorým sa nemôžeš ubrániť, pokiaľ žiariš.
Zosymbiozuj sa. Strať sa v tme, lietaj lesom ako duch, zmeň sa na upíra, na kráľa noci. Slastne si vychutnávaj euforický pocit, vnímaj dopamín. Nechaj sa ukolísať černotou.
Vyčerpaný zakopávaš o vlastné nohy, zastavuješ sa, líhaš si, zaspávaš. Nemá uspávanka ti znie, ako padlý anjel pod kríkom už bdieš, duševne mŕtvy, neexistuješ. Nad ránom ťa vzkriesi prvý slnečný lúč. Objavuješ novorodené krídla. Si poučený, môžeš znova vyletieť svetu do náručia, bez strachu prekonávaš sám seba.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  1. 7. 2013 18:06
ked je toto najvacsia blbost, aku si kedy napisala, tak pises velmi slusne!
Napíš svoj komentár