Chcela som si dnes pozrieť nejaký film, ktorý by sa najlepšie hodil k momentálnemu ročnému obdobiu. Pričom som po dlhom premietaní (ešte nie filmu) došla a potom aj uľahla k niekoľkým krátkym epizódkam Road Runner. Mimochodom, tiež máte radšej Wile E. Coyota než toho protivného vtáka?

Pútavejšia než samotný film však je metóda, podľa ktorej som sa k nemu dostala. Vychádzala som pritom z jednoduchej premisy. Čo je to za ročné obdobie? Leto. A čo je jedným z najtypickejších znamení leta? Výlet! Po diaľnici, okreske, poľnej, lesom, nelesom, kombíkom, sedanom, kabrioletom. Alebo skôr KabrioLetom. No a keďže ja momentálne ne(po)letujem, len trochu pokrivkávam, ako najpríhodnejší film mi jednoznačne napadol Road Runner.

Asi by už nemala (o)tráviť toľko voľného času sama doma. Na druhej strane pokiaľ už domov opustím, hrozí, že zistím, že sa moja fotka objavila na druhej strane v novinách. Stala som sa ilustračnou fotkou v nemenovanom univerzitnom občasníku. Tak aspoň nejaká akademická kariéra.

 Blog
Komentuj
 fotka
doyouhearme  30. 6. 2012 19:44
KabrioLetom to by ma nenapadlo :
 fotka
antifunebracka  30. 6. 2012 23:53
myslim, ze ta rozpravka v sebe nesie velmi silnu filozoficku analogiu. ale fakt
 fotka
demoniqangel  1. 7. 2012 00:08
Ja som túto rozprávku tak milovala A tie fyzikálne zákony
Napíš svoj komentár