Verím.Áno verím.Verím v to,že raz budeme spolu.

Zažili sme spolu pár pekných chvíľ.Úžasných.Na ktoré tak skoro nezabudnem.Nie neviem ťa dostať preč.Preč z mojej mysle.Stále budeš blúdiť mojimi myšlienkami.Aj keby som veľmi chcela nedokážem to zmeniť.Nedokážem.Nie je to v mojich silách.V mojich žilách,ešte stále koluje moja minulosť.Viem.Chcem ju zahodiť a na ostatné zabudnúť.No nedá sa.Čakala som 7 mesiacov,potom prišiel on.Priniesol chvíľkové šťastie.Na chvíľu som zabudla.Ale len na chvíľku.Bol si späť.Vrátil si sa.Chcela by som ti to všetko povedať do očí,čo cítim,no keď som s tebou,nedokážem to.V tvojich očiach vidím sklamanie z predošlého vzťahu a neviem ti zaručiť že ja nesklamem.Nevieš zabudnúť,no ani ja.Nedokázala by som žiť s pocitom,že kedykoľvek ti zavolá,dvihneš sa a pôjdeš za ňou.

Spoznal si ma.Zmenil si sa.Začal si rešpektovať moje názory.Začal si sa mi podobať.Začal si zabúdať.Spravil si výrazný krok vpred.

No ja to nedokážem.Chcem.Ale niečo vo mne sa vzpiera.Aj napriek tomu,že chcem byť s tebou.

Sedela som blízko teba.Blizučko.Cítila som teplo tvojho tela,no rovnako som cítila,že nikdy nebudeš môj.Dokázali by sme to zmeniť.Avšak prišla ona a postavila medzi nás múr.Chcem veriť tomu,že nesklamem.Ale nie som o tom presvedčená.Preto sa bojím.A nerozprávam o svojich pocitoch.čakám.

Čakám na to,kedy príde ten správny čas.

Ak by bolo v mojich silách,vrátila by som čas.Opäť by bolo 8.8 2009 2:49.

No nevraciam čas,lebo potom by všetko mohlo byť inak,ako je teraz.


Ak ťa vidím sklopím pohľad a dívam sa radšej do zeme.Ak prídeš srdiečko mi poskočí,v očiach sa mi zaiskrí plamienok túžby,lásky.Potom je to zrazu všetko preč.
Povedal si mi všetko,povedal si mi dokonca viac ako bolo treba.Veril si mi.Neviem či je tomu tak aj naďalej.Najprv som sklamala.Teda nie nesklamala,lebo ty si to presne tak očakával.Vedel si ,odhadol si ma.
Potom som prekvapila.Niečo sa vo mne vtedy zmenilo.Vtedy keď som mala byť s tebou.Rozhodla som sa správne.To si nečakal.Prvýkrát si neodhadol.Stálo to za úsmev.

Kamarát.Je slovo,ktoré ťa vtedy vystihovalo.Dnes slovo,ktoré by ťa vystihlo nepoznám.

 Blog
Komentuj
 fotka
lucy92  26. 12. 2009 17:31
ach joo .. normalne mi isli slzy do oci... nadherne..a momentalne..aj ked to nevystihuje vsetko..ale je tam vela prvkov ktore by som ja pouzila v mojom blogu..



velmi dobre chvalim..si uzasna spisovatelka
 fotka
matuky  28. 12. 2009 20:14
krásne si to všetko vystihla
 fotka
ryu4  28. 12. 2009 20:49
úžasné
 fotka
emulienkaa  7. 1. 2010 10:15
...uuá..zimomriavky mi prebehli..



ver dalej..!
Napíš svoj komentár