Ahojte

Je to 5 rokov od môjho prvého blogu zo série "jedlo". Vtedy som sa pripravovala na maturitu, dnes sa pripravujem na štátnice Preto aj vzniká tento blog - namiesto robenia diplomovky.


4 roky dozadu som písala, že som zdravá. Nebola som, fakt som nebola, len som si to myslela, lebo som dokázala zjesť porciu 10 ročného dieťaťa popri ťažkých tréningoch. No stále som mala v hlave kalkulačku, nezdravé jedlo a sladkosti v mojom jedálničku nemali miesto a keď som nešla/nemohla isť makať do fitka tak boli slzy, zlý pocit a pokazený deň. 

Ani neviem ako začať, možno to bude nesúvislý blog, ale chcem vám všetko napísať 5 rokov som si kládla otázku, čo bolo spúšťačom tejto choroby. Nechápala som... mám skvelú rodiny, podporu o všetkom, dobré známky.. Dnes viem, že to bolo ponižovanie a psychický teror od môjho bývaleho priateľa, s ktorým som bola skoro 6 rokov. Vzťah nechcem rozoberať, ani neverím, že to spravil naschvál, len dievčatá...nenechajte si od nikoho hovoriť že ste neschopné a diktovať si ako mate vyzerať, čo si máte obliekať atď.. to je na samostatný blog.

Tak som našla spúšťač.. ešte len cca rok do zadu. Rozišla som sa a začala znova žiť. Najskôr som chcela na sebe zamakať, nech mám peknú postavu, keď už som po 100 rokoch slobodná.... no zrazu som bola len šťastná...  a toto bol zlom, mám slzy v očiach keď to píšem, ale zrazu boli pri mne moji kamaráti, všetky moje záľuby, na deň mi trebalo aspoň 48 hodín, jedla som za pochodu aj somarinky, nestíhala som cvičiť a myslela som si že budem z toho hotová, no ja som bola len šťastná aj s nejakými kilami naviac  

Našla som si svoj režim... škola, práca, tréningy 4x do týždňa... našla som si... pardon on našiel mňa.. nového priateľa. Nevie nakoľko to so mnou bolo vážne a nechcem to ťahať do mojej prítomnosti, ale miluje ma.. a toľko mi varí, kupuje jedla, rozmaznáva a vôbec nad tým nerozmýšľa, že prečo by som to nemala zjesť, že nad tým nerozmýšľam ani ja ♥  a po večeroch jem pizzu s magnumom xD

Zas neprešlo to do druhého extrému.. jem zdravo, varím si, chodím cvičiť, vzdelávam sa v tomto, ale už mojim životným cieľom niesú vysekané žilnaté ruky a tehličky. 

Ďalšia časť tohto všetkého je nielen psychické zdravie, ale aj to fyzické.. osobná téma, ale na rovinu.. menzes sa mi spustil po 4 rokoch! pravidelného navštevovania gynekologičky a iných doktorov..  mám konečne zdravé nechty a vlasy... nebolí ma vkuse žalúdok a nemám pocit, že chcem prespať celý život. 

To všetko len tak v skratke, hlavne som tým chcela povedať tým, ktorých sa to týka.. nájdite to, čo vás topí a nerobí šťastnými.. keď neviete čo to je, poriadne sa obzrite okolo a zamyslite sa.. a zbavte sa toho. Len tak budete skutočne zdraví... nie tak ako ja pred pár rokmi.. 

ŠŤASTIE ♥ ZDRAVIE ♥ LÁSKA 

..... nie nadarmo sa to stále, už tak automaticky praje. 

 Blog
Komentuj
 fotka
angeloflight  24. 1. 2019 14:16
nice.. a mas nejaku specialnu dietu ? alebo nieco co vyslovene nejes ?
 fotka
littlegirl12  24. 1. 2019 14:19
@angeloflight nejem to čo mi nechutí nepčítam kalorie a živiny, viem cca koľko toho môžem za deň zjesť. Jem v pomere 70:30 v prospech zdravého, diétneho jedla, no makám veľa vo fitku.
 fotka
angeloflight  24. 1. 2019 14:21
@littlegirl12 mne sa praveze nechce jest, ale chcem ist hore na vahe
 fotka
veronikacs  24. 1. 2019 19:38
ja úplne viem, že keby sme boli z jedného mesta, tak by sme boli super kamošky!
v ďalšom živote už určite
Napíš svoj komentár