Nie je to zaujímavé, ako láska človeka zmení? Vždy som sa vzťahom vyhýbala a prvýkrát som bola zamilovaná do svojho kamaráta. Možno, lebo som vedela, že to nemá zmysel, keď on ma tak nevníma. Bolo to pre mňa jednoduchšie, trápiť sa pre niečo neskutočné. A fakt, že niektorí moji kamaráti chceli mňa, som sa snažila ignorovať.
.....................................................
Ach, tá stredná. Nečaká sa práve vtedy od človeka nejaký super vzťah? Moja ďalšia chyba. Nechala som sa vtiahnuť do vzťahu s človekom, ktorý mohol byť mojím najlepším priateľom. Žiadna iskra nepreskočila ani po mesiaci. Vyhýbala som sa niektorým veciam, ako sa len dalo. Až som videla jediné východisko- rozchod. Nikdy v živote som nebola tak prekvapená, ako keď som zistila, že napriek prvotnej pokojnej a priateľskej reakcii, sa so mnou dotyčný nerozpráva. A to rok.
.................................................................
Ach, ten Cz. Čo ho to posadlo? Azda si vedel nás dvoch predstaviť ako P. a M.? Oni boli iný prípad, hoci boli skvelými kamarátmi... Cz, môj milovaný kamarát. S kým sa mi lepšie sedelo a kecalo? Ani mi nevadilo, že sme sa objímali a vodili za ruky. Nech si ľudia hovoria, čo chcú. Ja viem, čo medzi nami je. Nie. Nehovorte mi, že chce viac. Nekazte mi to. Nie, z nás nebude pekný pár. Ani nebol- zlákala ho ruleta. A vrátila iného. Aj tak začínal byť príliš žiarlivý a majetnícky.
......................................................
Prečo mi to nepovedala? Vraj sa bála! A že kamarátka...Ja som vedela, že je znovu s ním, ale chcela som to počuť od nej. Hnevala som sa. Kto mi píše? Hmmm. Ok. Ach, kde je? Tak dobre sa s ním kecá. Wowky, trošku osobná téma, ale je fajn. Čo to muselo byť za baby, čo mu ublížili? Hi, dohodím ti niekoho. Žltú!!! Čože? Kamarátku? Hej, tú najlepšiu, hodili by ste sa k sebe. A my? Nie, to nechci. Skúsme to...
Ach. Aká som z neho rozklepaná. Bolo mi pekne. A jemu? Sms: kedy sa znovu stretneme? Úsmev...
....................................................
Viac ako rok a pol. Milujeme sa, no občas si ublížime. No nepatrí to k láske samotnej?
Chcem s ním byť navždy a vraj aj on so mnou. Budem musieť zmeniť pár rozhodnutí, no on za to stojí. Nechcem však na to myslieť, kým to nebude aktuálne. Taká možnosť, že sa to nikdy nespýta tu asi nie je. Ale uvidíme. Chcem ho vidieť v svojej budúcnosti. Je to hriech? Je to zločin? Ak je to zločin, som vinná- vinná z toho, že ho milujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  14. 12. 2009 20:04
láska nie je hriech a patrí k nej všetko. Láska je slovo, láska je pocit, láska je smiech, láska je bozk, láska je vzťah, ale keď sa pominie, láska je slovo, láska je bolesť, láska je plač, láska je strach. Človek musí počítať so všetkým a vedieť sa vyrovnať aj s tým čo sa mu nepáči a ten druhý taktiež.
Napíš svoj komentár