Neopísateľný pocit keď si niečo prajem a vždy to dostanem.

Keď večer v posteli zatvorím oči a poďakujem sa mu za dnešný deň,poďakujem sa mu za všetko čo mi tento deň priniesol,zároveň ho poprosím o ďalšie iné veci a o to aby zajtrajšok bol ešte krajší ako dnešok.
Keď sa niečoho bojím aj keď viem že to zvládnem,vyšlem mu myšlienku aby stál pri mne v tom čase a pomohol mi.Vždy je to podľa mojich predstáv.

Každý má toho svojho boha,niekto napríklad kresťanského.
Ja mám tiež svojho boha.nieje kresťanský ani moslimský.
JE TO VESMÍR.Vôbec ho nevnímam ako boha.Proste je to Vesmír skoro ako boh no pre mňa je to človek ktorý tam z hora ma miluje,pomáha mi a uskutočňuje moje prosby aj keď v mojej predstave vôbec nevyzerá ako človek.Neviem to opísať aké sú moje predstavy.

Stačí: Chcieť,prosiť,ďakovať,veriť,milovať s láskou,........
Vesmír nerozoznáva veci medzi tím či to chcem alebo nechcem.Napríklad keď si povieš "nechcem aby ma profesor vyvolal"<-- toto je nesprávne myslenie.. Povedz si "ďakujem že profesor vyvolá niekoho iného" alebo "ďakujem ti vesmír že táto hodina je pre mňa lážo plážo,nuda,žiadna známka" alebo prosiť "prosím ťa vesmír aby som na tejto hodine sedela na mieste a pozerala sa ako spolužiak odpovedá"



Vesmír !!!!!!!!!!!!!!! Ďakujem že som našla teba na riešenie svojich myšlienok.. Ďakujem že môžem o tebe písať a chváliť ťa
Milujem ťa tak ako ty mňa

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  15. 10. 2013 21:25
"Vesmír nerozoznáva veci medzi tím či to chcem alebo nechcem." cize ked poviem, ze nechcem vyhrat sportku, tak ju vyhram?
 fotka
lolinel  24. 10. 2013 21:46
povedz si že "tuto športku vyhrám" ..dalej to už netreba riešiť
Napíš svoj komentár