- Fajčenie môže zabíjať ? tak asi ako niektoré ,,kamarátstva" - Povedala Simi a klesol jej pohľad dolu. 
-Ideme sa čudovať prečo to tak je ? Buď je to nevedomosť alebo domýšľavosť krátkozraký zabijáci kamarátstva ? - Povedal som v snahe oponovať, a hodiť vinu na neurčité abstraktné pojmy, v ktorých sa stratí ako jedna z cereálií v miske s mliekom.

      Spomenul som si na tie kamarátstva, ktoré trvali a boli ako puberta niektorých báb, alebo by som skôr mohol spomenúť výraz ,,Aj moje sraní je delší než ty vaše skurvené vztahy". Veľmi pekná citácia no myslím, že až príliš citovo zafarbená.
Nebolo mi nikdy súdené objektívne zhodnotiť to čo mi hovorila, cez kvákanie som počul aj isté ,,metafrázy", ktoré mi zase niečo povedali a potom zase ušli proste fuč.

-  V čom potom spočívajú tie dlhé, prospešné kamarátstva, v ktorých nejde o to alebo o hento, proste sú také čisté chápeš ? Fakt sa na mňa zahľadela, že som až myslel že chce odpoveď. Tak som to skúsil.

- Možno v úprimnosti, komunikácii a istý druh lásky, ktorú je treba na vzťahy. No často nám ta láska vždy prerastie cez hlavu, buď sme uväznený v neskutočných problémoch a siahneme po pilulke z kamarátstva šup, hop do priateľstva. Potom sa o pár rokov možno menej rozchádzame s tým že sme sa nikdy nemilovali ? keď to bolo iba kamarátstvo. Alebo to robíme len z toho, že sa nám nechce hľadať tak len tak ,,deletneme" kamarátstvo a už sme priatelia. Úprimnosť by mala byť pilierom vzťahu, komunikácia činiteľ a budovateľským inžinierom a ten istý druh lásky to je to prečo by sme nemali nikdy dopustiť aby sme to ukončili len náhodným sfúknutím.
   



 Rozplakala sa, objala ma a išla het. Asi som sa moc rozkecal, to vždy keď sa ma spýta filozofickú otázku. Premýšľanie to síce nieje moja najlepšia stránka, ale keď začnem ťažko skončím.

Ako som šiel domov busom, predo mnou sedeli dvaja chaloši, čo rozprávali, že vraj jedného kamaráta znesvetila jeho partnerka, jednoducho ho využila na sex a odkopla, že je to mrcha. Vtedy som si pomyslel, že už aj ženy dokážu znásilňovať a prišlo mi zaujímavo.


________________________________________
,,Pojem priateľstvo definujem ako partnerský vzťah medzi mužom a ženou"


 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár