Už dlhšiu dobu som chcel urobiť sériu, kde trošku predstavím nejaké filmy a seriály, ktoré sa oplatí pozrieť. Keďže málokto má čas na spoznávanie rôznych seriálov, skúsim trošku nadniesť to najlepšie z najlepšieho čo som za poslednú dobu videl a dosť ma to bavilo.

1. Časťou by som začal zábavnými seriálmi, ktoré nemajú nejakú dôležitú dejovú líniu a sú fajn na nenáročné pozeranie.

Dva a pol chlapa /Two and a Half Men Jeden z najlepších zábavných seriálov  a k tomu ešte s ikonickou postavou Charlie Sheen. Príbeh moc neriešite, ale skôr ide o ,,hlody" ktoré sú pointou celého seriálu.  Seriál ma celkovo 12 sérií v ktorých hrá Charlie Sheen  do 8 série.  Myslím si, že vždy keď dôjde k výmene hlavného prvku, konkrétne v tomto seriály myslíme teda Sheena za niekoho iného, tak sa dá predpokladať aj slabšie hodnotenie ďalších sérií. Myslím si, že však 8 sérií úplne stačí a sú aj viac krát zhliadnuteľné. Ak sa teda chcete dobre zasmiať toto je jedinečný seriál pre vás.  

» www.csfd.cz/film/135284-dva...

Lucifer Charizmatický herec Tom Ellis v role Lucifera, vám ukáže, že peklo nieje tak celkom zlé a nudné. Tento seriál je kratučký, má iba 3 série (bohužiaľ ďalšie už nebudú, natáčanie bolo zrušené), ale aj tak si stihnete veľmi obľúbiť diablov humor a prístup k životu. V tomto seriály tiež nieje podstatná dejová línia, skôr sa zameriava na vtipné rozhovory  na flirt, zápletku okolo získania pozornosti od detektívky a občas sa vyrieši nejaký ten zločin. Mimochodom slovo detektív je tam použité naozaj veľakrát. Odporúčam pozrieť pokiaľ chcete vyplniť voľnú chvíľu alebo sa chcete zasmiať.

» www.csfd.cz/film/33226-luci...

Rick and MortyTento seriál asi nebude pre každého, ale ja ho hodnotím momentálne medzi najlepšie zábavne seriály aké som videl. Seriál ma zatiaľ 3 série, ale pracuje sa na ďalšej.
Rick je starý vedátor, ktorý rád pije, rád sa zabáva a znova pije. Okrem toho má vnuka Mortyho, ktorého nejak namočí do týchto šialeností, zvráteností a putuje s nim napriek všetkým čo ste doposiaľ videli aj nevideli. Veru v tomto seriály sa vyhrali s kreatívnosťou a bláznivosťou.. Hlas postáv veľmi sadol a budete určite nadmieru spokojný.

» www.csfd.cz/film/360534-ric...

 Recenzia
Komentuj
 fotka
bebekex  26. 1. 2019 16:39
lucifer nie je zruseny
netflix to odkupil a uz sa natacaju nove diely (resp.teda 4.seria)
 fotka
primitiv  26. 1. 2019 17:21
@bebekex Amazon, nie Netflix
 fotka
lool141  26. 1. 2019 17:48
@bebekex o tom som nevedel.. Ďakujem za pripomienku
Napíš svoj komentár