Mám chuť vysmiať sa Ti do xichtu, mám chuť povedať Ti, aká si skurvená piča, mám chuť vrátiť Ti všetko, čo si urobila mne, ale nestojí mi to zato. Nestojí, pretože na Tvojom mieste (verím, e nikdy neskončím tak úboho ako Ty, ide len o čistú dedukciu) by ma najviac sral nezáujem, žiadne nadávky ani výčitky, proste ignorácia.

Tak ako si bola ešte pred pár mesiacmi najdôležitejšou v mojom živote, teraz si iba nula. Kedysi som Ťa potrebovala počuť každý deň, keď sme neboli spolu teraz mi je jedno, ako sa máš a čo robíš. Odhadujem, že piješ a kurvíš sa, tak ako si to robila vždy a tak ako som to začala robiť aj ja. Máš pravdu, som ľahko ovpyvniteľná a hlavne od ľudí, ktorých mám rada, nie, mám rada je slabé, ktorých milujem!

Prečo vlastne o Tebe píšem , keď ma už nezaujímaš ? (-pôvodne som chcela použiť slovné spojenie "Nezáleží mi na Tebe", ale to by som možno ešte stále trochu klamala, lebo podľa mňa sa nedá dôležitý človek tak jednoducho vymazať zo života, aspoň teda, JA to nedokážem, neviem ako Ty..)
Pretože ma "dojala" tá sms od Tvojej kamarátky v zmysle "Mili prečo si neprišla na ten pohreb?" Fcipne

Evidnetne si po mnohý raz chcela na seba upútať pozornosť, ako si to robila od kedy Ťa poznám, ale skús sa nad sebou zamyslieť

Čo mala tá smska znamenať ? Akože som neprišla na pohreb ? Tvoj ? Zomrela si ? Pre mňa áno, ale.. Preboha, nedokážem slovami opísať tento pocit. Všetok odporna svete cítim k Tebe.

Preto nabudúce si strč ten mobil radšej do riti a nepíš na ňom kokotné esemesky a hlavne nie mne, cmuk.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  13. 4. 2018 15:39
Napíš svoj komentár