Ani neviem, ako začať napadá mi toho toľko, ale súčasne nič vhodné. Mám už všetkého plné zuby. Fuj. Môj stereotypný život. Ranná cigareta, desiata, prsty v ústach, desiata v hajzli, doslova, ciga, chipsy, kriminálka, zuška, jogurt, Panelák, posteľ. Približne takto je to každý deň.

Cítim sa zle. Už pol roka sa cítim zle. Občas je to lepšie ale väčšinou je to zlé. Neviem čo si mám myslieť. Neviem čo mám robiť. Som vzťahovačná, hlúpa, naivná, otravná,..

Stále mám pocit, že každého len otravujem a si to tak aj je. Nemôžem si pomôcť, ale ani neviem, kedy mi naposledy zazvonil mobil, proste jeden telefonát, milá smska, čokoľvek. Prečo sa vždy každému musím ozvať ja? A nakoniec, keď sa niekomu ozvem, povie mi, že nemá čas, chuť, peniaze alebo niečo podobné.

Mám plné zuby všetkého čo sa deje.

Keď si spomeniem, aké bolo kedysi všetko pekné, potom prišli problémy a potom som začala piť.

Je neuveriteľne vtipné, ako si na mňa všetci spomenuli až keď bolo neskoro.

Spomínam si ako mi nikto neveril, keď som tísic ráz zopakovala, že ujdem z domu a vtedy tomu nikto nevenoval pozornosť.

Potom 5teho decembra, keď som už nemala silu ďalej bojvať proti celému svetu a ušla som, vtedy som mala zrazu vyše 100 zmeškaných hovorov z toho len tri od rodičov, 50 smsiek a 20 správ na facebooku.

Ale nie preto, že by všetkým na mne tak veľmi záležalo, proste šlo o senzáciu.

Ľutujem jediné, že som sa ozvala rodičom, že som vôbec niekomu povedala, že odchádzam, ale hlavne, že som sa vrátila.

Je mi jedno, že by som teraz niekde nadrogovaná obšťastňovala nejaké nechutné 50 ročné prasa s nevyholenou riťou, alebo že by som umierala. Radšej ako toto. Aj teraz umieram, len pomalšie a legálnejšie.

Tento skurvený život ma proste nebaví.

Chcem tak veľa ? Chcem len niečo, čo ma bude držať nad vodou, aby som sa nejak spamätala a znovu nespadla do toho bludného kruhu (alkohol-pičoviny-následky..)

Chcem sa zobudiť a pvedať si, bol to hrozný sen a znovu žiť naplno a užívať si život ako kedysi (nie ako posledné mesiace alkoholom, drogami, cigaretami, sebapoškodzovaním a kurvením sa), nie chcem si užívať život smiechom, chcem aby to bolo také ako kedysi.



JEBEM NA TO.


 Blog
Komentuj
 fotka
husky  30. 1. 2012 16:05
a co teda chces? zivot mimo stereotypu?
 fotka
loollindussiq  30. 1. 2012 16:06
@husky chcem aby som aspoň pre niekoho niečo znamenala
 fotka
adsy  30. 1. 2012 17:10
@loollindussiq znamenáš pre mňa a ver mi, že veľa ľudí by za tebou plakalo.
 fotka
mirkova  30. 1. 2012 17:39
ako, aj ja som mala zlé obdobie - škola, robota, pičungy doma, problémy s frajerom - bolo to moje súkromné dno a bola som v ňom spadnutá fakt dlho - a už som neverila, že sa odtiaľ vyhrabem



najväčšou chybou, čo som mohla spraviť (a čo som aj spravila), že som sa "vykašľala" na najstarších kamošov, akých som mala a na ktorých som sa aj mohla vždy spoľahnúť - teraz to neskutočne ľutujem - stále dookola som si naduto hovorila, že mi môžu zavolať aj oni, miesto toho aby som jednoducho vytočila číslo a pozvala ich niekam - a teraz je už neskoro, zvykli si na to, že sa už nestretávame a mňa to serie ešte viac



pre teba možno ešte nie je neskoro - takže sa už dookola prestaň ľutovať, prežri tú nadutosť voči kamošom a známym (oni predsa za tvoje sračky nemôžu, neviň ich za to) a zavolaj im



a ešte jedna rada - bude lepšie... bude, nie hneď a nebude to zadarmo - ale bude
 fotka
cetucetkaa12  30. 1. 2012 18:01
Možno je na čase sa vzchopiť a nie lne nariekať nad sebou a svojou sprostosťou ..sprav niečo výnimočné čo si ešte nespravila ...a niekedy je dobré si priznať chybu ...aj keď neviem detaily tak nič presné sa povedať o tvojom živote nedá ..ale je to na nič ked sú dni jeden velký stereotyp :/
 fotka
loollindussiq  31. 1. 2012 14:32
@mirkova dlho som rozmýšľala, čo ti napísať, lebo máš pravdu, ale v mojej situácii, je to trochu inak -ja som sa na kamošov nevykašľala, to oni mi už ani nedvíhajú, oni ma posielajú do piče a ja sa im stále a stále doprosujem a nebyť toho ako sa na mňa vykašľali, by to takto neskončilo, samozrejme hlavnú vinu mám ja, ale oni taktiež bez viny nie sú..



@cetucetkaa12 jediné výnimočné, čo som ešte nevyskúšala, je snáď samovražda, to nehovorím tak, ako to vyznieva, ale proste ja už som skúsila vážne všetko..
 fotka
mirkova  31. 1. 2012 14:43
veď jasné, ja nepoznám podrobnosti, ty áno... ak je to tak, ako píšeš, možno je čas nájsť si nových priateľov
 fotka
santoss  9. 3. 2012 12:00
Yo. Skus si najst nejaky ciel. Trebars si zaloz punkovu kapelu a vykric svoje pocity do sveta. Plne suhlasim s tym, ze lezat na gauci, slopat a nariekat nad posranym zivotom, utapat sa v sebalutosti, tak to je ta najlepsia cesta ako si ten zivot dohnojitn, pripadne sa dostat tam, odkial sa tazko vynara. V nasom lokalnom hydratacnom zariadeni mame kopec existencii, ktorych chlast zlomil a ostala len sebalutost a kecy. A na to si este primlada. A predpokladam, ze taky koniec nie je ziadna vyhra pre teba. A samovrazda je mozno efektna poza, ale prinasa to urcite nezvratne nasledky. Mam pocit, ze fungujes, ako male decko, ktore chce na seba upozornit lebo sa nema s kym hrat.
 fotka
antifunebracka  17. 6. 2018 01:21
Možno keby si sa nesprávala ako totálna piša, aj by sa ti niekto ozval
Napíš svoj komentár