Niečo ako môj názor ku Valentínu ... Tento „sviatok“ je ako každý iný deň. Je to deň „zamilovaných“. To význam tohto sviatku je doslova trápny. Veľa párikov si vyznáva lásku práve len LEN v tento deň. Čím je tento deň iný? Zaľúbený si vyznajú lásku a potom zasa na seba kašľu alebo čo? Majú si tu lásku vyznávať len v tento deň? Keď bolo Valentína všade išli reklamy na Valentínsku fidorku ... a ku tomu také názvy ako „Miláčik milujem ťa“ . V teleráne samé pozdravy ako ten a ten tu a tu miluje.. BLA BLAA BLAA .. toľko klamstiev .. Možno to niektorý myslia úprimne vážne ale prečo len v tento deň vyznávať si lásku .. Chcú ženu potešiť napríklad kyticou a čo to neurobia napríklad na Juraja alebo na hocijake iné meno... Alebo aj ženy chcú potešiť mužov ako nejakou sladkosťou možno (teraz píšem o hmotných veciach ) aj iným darčekom a prečo na tento deň. Veď to je čo Valentín nie je ani sviatok .. JE TO DEŇ AKO KAŽDÝ INÝ.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
myname  15. 2. 2008 17:53
Tak to sme dve, čo takto zmýšľajú.. Láska sa nemá prejavovať len na tento deň, ale v každý deň
 fotka
anjelik4195  15. 2. 2008 17:53
jj
 fotka
sarahtamara  15. 2. 2008 18:21
Ale ma tento sviatok vyznam..vela ludi sa 14.2 q svojim citom prisnaaaa..ale jasne laska sa ma prejavovat kasdi den ked nekoho lubime
 fotka
miuka1  15. 2. 2008 18:26
noo je to tak,ani aj to nexapem preco nemose byt den zalubenych an moj den DDDDD
 fotka
estel  15. 2. 2008 18:41
No tak to sa pridávam k vám kto si myslí ze tento sviatok je uplne mimo realitu, a nepochopím kto niečo také ako tento sviatok uznáva.Ludia si maju preukázat lásku kazdý den, kupit cokoládku, kvietok len tak-ved ked si to tak zoberiete tak uz skoro vsetky sviatky strácaju svoje caro!A vianoce?nik uz nebere atmosféru Vianoc ako takú ale len rýchlo kupit darceky aby dačo bolo...no hruza!!!
 fotka
veronique  15. 2. 2008 19:56
ma niektora z vas chalana?
Napíš svoj komentár