Mam za sebou celkom bujnu minulost a zlomil som srdiecko nejednemu dievcatu, vela som klamal a podvadzal... to obdobie je uz ale davno za mnou...

Donedavna som chodil s jednou holkou, Klaudiou, boli sme spolu okolo 5 meisacov. Vedela o mojej minulosti ale verila mi ze ked s nou budem, ze ju nepodvediem a ja som svoj slub mienil dodrzat... bol som presvedceny ze pokial k nej zostanem uprioimny bude to dobre... Zo zaciatku bol nas vstah super a boli sme obaja stastny mno po case som voci nej zacal chladnut ale bolo mi s nou dobre a sex s nou bol vyborny tak som sa rozhodol ze s nou budem nadalej.

Co cert nechcel, spoznal som sa s jednou holkou,,, po par stretnutiach som sa do nej sialene zalubil ale je zo Ziliny a ja z Ba tak sme sa obaja dohodli ze spolu nic mat nebudeme... Problem bol v tom ze som na nu musel stale mysliet aj ked som bol s Klaudiou som na nu myslel a velmi ma to mrzelo, aj ked som nerobil v podstate nic zle.
Rozhodol som sa preto ze sa s nou rozidem... sadol som si s nou a povedal jej ze sa chcem rozist, ked sa spytala preco, povedal som ze uz som s nou neni stastny!

Siel som domov vymazala si ma z friendlistu na FB spolu s jej segrou... mojou velmi dobrou kamaratkou... ze nic ziaden kontakt...

dnes mi napisala... ze preco som nebol uz stastny ... povedal som si ze si to zasluzi vediet tak som jej odpisal ze som sa zalubil do druhej...

o par min mi napisala jej segra ze som hajzel , ze mam skapat a ze sa k nim uz nikdy nemam priblizovat....

zachoval som sa ako chlap, nesprtavil som nic zle a skoncil som horsie ako keby som ju podviedol, vlastene som sa mohol na nej smiat, sukat s nou,m tvarit sa ze je secko ok , a zatial si sukat aj s tou druhou...

ja fakt neviem ako som to mal spravit lepsie... ak mate nejake navrhy, proosim napiste mi ich

 Blog
Komentuj
 fotka
marttina  3. 9. 2010 19:25
zachoval si sa ako chlap, no tak vzala to zle holka. jej segra by to mala pochopit, aj ked je segra, stale ste dobri kamarati ako si napisal, tak by mala vypocut obe strany.



problem moze byt v tom, ze si na rovinu povedal ze si sa zalubil do inej, a to zenska pycha neprekusne, tak ako by to neprekusol chlap tak lahko. a mozno za ten cas co ste neboli v kontakte ona sa umarala a vycitala si veci, ze co zle urobila ze si prestal byt stastny a potom sa dozvie toto. nic prijemne pre cloveka co si myslel ze je lubeny.



snad sa vztahy vylepsia.
 fotka
stmortiis  3. 9. 2010 19:30
zachoval si sa správne...ale ženskí hrdosť a pýcha robia svoje, čiže nečakaj, že hneď bude v kľude..ale myslím, že sa to zlepší..
 fotka
hajzelodkosti  3. 9. 2010 19:33
taky je zivot, taky su ludia nezmenis to len sa s tym musis vyrovnat. Ludske chapanie nemozes zmenit. Su ludia co to neprijmu ako ona a su ludia co by to zobrali vpohode. Na druhu stranu si zober ako sa musela citit. Sice si ju nepodviedol, ale pre nu to je podraz.
 fotka
lordzoltan  3. 9. 2010 23:39
@marttina

praveze s jej segrou sme uz ocividne neni kamarati... vsetci to vidia tak ze som najhorsi... a klaudia este vypisuje ako ju nenavidi ze ona za to moze... kokos ...

ony su seckyu presvedcene ze som mal zostat s nou len aby som jej neublizil
 fotka
marttina  4. 9. 2010 12:12
no tak sa na to vyser, povedz ze spravil si to co si si myslel ze je najlepsia volba a hotovo. chod dalej a neobzeraj sa. mozno si to uvedomia holky casom ze si sa zachoval fer. ak nie, tak si aj dobre spravil ze si to nechal tak.



to je ta ludska povaha, ze nasilu nasilu.
 fotka
marttina  4. 9. 2010 12:16
a ako to tak este raz citam, ona necitila uz predtym to ze si voci nej ochladol?? to je trochu divne, podla mna partner by mal vycitit v tom druhom zmenu. a ak to citila a nic nepovedala musela vediet ze to pride. a ak dufala ze nie tak je naivna krava. ale tak co no.
 fotka
cetucetkaa12  6. 9. 2010 15:19
myslim ze si sa zachoval najlepsie ako si mohol .... mas svoj zivot a treba mysliet nikedy aj na seba nie lne koho nesklamat...jej sestra nema dvovod aby bola na teba hnusna jej si nic nespravil a chce to riesit za sestru ..a pritom to nevie ... neurobil si chybu
 fotka
lordzoltan  6. 9. 2010 19:36
@cetucetkaa12 dakujem ti za tvoj nazor... je to zvlastne ze so mnou tu vsetci suhlasia a v skutocnosti vecsina ludi si mysli ze som hajzel...
 fotka
cetucetkaa12  6. 9. 2010 20:59
zo zaciatku ked osm sa na to pozerala s pohladu dievcata som si aj myslela ze si ...ale co ine si mal robit? a fakt sa to lepsie vyriesit asi ani nedalo
10 
 fotka
smichi  10. 9. 2010 17:04
Nooooooooo dalo sa to spravit aj lepsie..... Ja som si vypocul obe strany a nie je to UPLNE tak ako tam mas napisane. Sice je to pravda, ale dost podstatny detail si vynechal.



Vsetko by bolo OK, kebyze este den pred rozchodom si sa ku Klaudii netulil a nehovoril si jej ako ju velmi lubis a nenosil jej darceky.



A okrem toho ked sme s tebou boli vtedy s Misom na tej Mytnej a zacal si o tom hovorit, tak ma dost zarazila tvoja prva veta, ktoru si sice potom rychlo zmenil ale aj tak si ju vyslovil "Klaudia ma uz omrzela."



Pravda je podla mna taka, ze si to mohol vyriesit "setrnejsie" pre to dievca, ale ja chapem ze to proste neni tvoj styl.



Len pre @marttina @stmortiis , tak sa podla mna spravny chlap nesprava.



A Silvia sa PRAVE PRETO s tebou nebavi a hovori ze si hajzel, lebo si to nespravil setrnejsie. A ked som si vypocul obe strany, musim sa priklonit na jej verziu tiez. Mohol si to trosku lepsie zahrat. Sam si si to pokazil so Silviou.



Ona by bola cela stastna ked by si sa s Klaudiou rozisiel "normalne", vies ze ona bola od zaciatku proti tomu vztahu. Ale toto ti nedokaze odpustit. Toto je do krvi. Aspon teda z jej strany. Ja a Miso, nas sa to moc netyka, nam je to relativne jedno.
11 
 fotka
lordzoltan  10. 9. 2010 17:15
@smichi

ano omrzela ma... to sa stava... pokial nebola v hre Miska tak mi to bolo vcelu jedno, bol som rad ze Klaudia je spokojna a nemal som dvovod to ukoncovat



vysvetloval som jej uz veeeelmi davno ze moj koncept lasky je uplne iny ako ten jej... tj. ked ja poviem ze ju lubim neznamena to to iste ako ked to povie niekto iny...



k tomu tuleniu, netulil som sa k nej onic viac ako k silvii... a aj keby... preco by som sa nemohol tulit ku svojej frajerke... to som mal upravit svoje spravanie nejak special pre to ze som sa s nou planoval eventualne rozist??? WUT???

aky darcek som jej doniesol, to si ani nepametam, a aj keby... je zle ze som bol pozorny?



predtym nez sme sa dali s Klaudiou dokopy sme sa dohodli ze jej nebudem klamat, priamo sa spytala, priamo som jej odpovedal, setrnejsia odpoved by bola klamstvo!!!!

KLAMSTVO chapes, to bola posledna vec co som chcel spravit



si mozu nasrat ked nedokazu zniest pravdu a chcu ju pocuvat... ja nemam cas na detske hry
12 
 fotka
smichi  10. 9. 2010 17:35
Zolo ty to asi nikdy nepochopis. Si sa mohol zachovat aj cestne aj nikomu (tak velmi ako teraz) ublizit.



A zachovat si kamaratstvo so Silviou. A prave to co si spravil ty bola detska hra.
13 
 fotka
lordzoltan  10. 9. 2010 17:44
@smichi

tento blog bol vymyslenny specialne pre to, aby mi niekto poradil ako som to mal spravit... tak mi to povedz... ako som to mal spravit ty mudrlant
14 
 fotka
smichi  10. 9. 2010 17:54
Tak ako povedala Silvia. Mal si to zacat riesit hned ako ste sa vratili z Chorvatska, vtedy si Silvii povedal ze ta to chytilo.



Spravny vztah je o tom ze POVIES druhemu, ze zacinam citit chlad. Mozno by sa to dalo riesit, mozno nie.



Ale ty si radsej hral ze sa nic nedeje, ze to snad prejde. Az nakoniec si ju opustil lebo si sa zalubil do inej.



Proste z tvojej strany ABSOLUTNE zlyhala komunikacia. Nikto ani len netusil, ze nieco nie je v neporiadku, dokial neprisla k tebe Klaudia na natieranie nejake tusim a ty si na nu vybafol "Rozchadzam sa s tebou, zalubil som sa do inej"



Ako ked takto jedna "dospely clovek" a toto je "spravny chlap", tak ja DAKUJEM za to ze nikdy "dospely" ani "spravny chlap" nebudem.



Zhrnutie: Needs moar communication.
15 
 fotka
lordzoltan  10. 9. 2010 18:27
@smichi



to ze som sa rozhodol neriesit to su moje sracky a nikoho ineho... bolo to riesienie pri ktorom som sa citil najviac spokojny "JA!!!" a predpokladam ze klaudia by si tiez inak nevybrala, resp ze bola rada ze som bol s nou,



mohol som jej o tom povedat ale rozhodol som sa tak nespravit... obvzvlast pre to, ze si myslim ze ci hovorim o svojich pocitoch alebo nie je moja osobna vec a nic do toho nikoho KURWA nieje!

Ked mi niekto dojde kontrolovat este aj to co citim, ci to nahodou nieje nevhodne tak uz sa naserem a zacnem strielat v devinskej.



Povedal som jej to na ulici, povedal som jej to na lavicke kde bol klud a tak, aby hned mohla ist za svojou sestrou... myslim si ze lepsie miesto by som naozaj nevymyslel... a ak si myslis ze potom co som jej povedal tuto spravu som s nou este chcel byt v aute a viest ju domov tak sa velmi mylis... to by bolo fest neprijemne aj pre mna aj pre nu...



Nevybafol som to na nu takto... bol som ovela jemnejsi... Presny slovosled si síce nepametam ale urcite to nevyznelo tak hnusne
16 
 fotka
marttina  10. 9. 2010 18:37
@smichi podla toho co je tu napisane to vyznelo normalne, tie detiali su tu popisane neni, takze tak. drobnosti zohravaju velku ulohu, okomentovala som co bolo napisane.



a ano, spravny chlap ti normalne povie, ze sa s tebou rozchadza a ked ti povie aj dovod tak je to omnoho krat lepsie ako ked ti nepovie nic alebo zaklame (kecy typu si pre mna prilis dobra, zasluzis si ineho a potom ho vidis s inou slecnou sa vybavovat). a to, ci to bolo ako hovoris ty, alebo lordozltan ja riesit nebudem.



plus som napisala, ze ak clovek k partnerovi ochladne tu zmenu tam musi druha strana citit. a ak druha strana to odignoruje a obaja predstieraju ze sa stale nic nedeje koho je to potom vina? oboch, lebo ten co ochladol nic nepovedal a ten co to citil tiez nie.



ale mas pravdu v tej komunikacii, to je alfa omega.
17 
 fotka
smichi  10. 9. 2010 18:39
A presne to je tvoj problem preco si pravdepodobne NIKDY nenajdes naozajstny vztah ktory ti bude fungovat.



Kvoli tomu ze TY TY a TY.



Pozri sa na Misa a Silviu. Samozrejme ze aj oni maju svoju individualitu, ale jednoducho riesia veci spolu.



A ked toto nedokazes pochopit, tak ti asi nepomoze uz myslim nic.
18 
 fotka
smichi  10. 9. 2010 18:45
@marttina : Ja aj Silvia aj Miso sme dost zrucni v citani ludskych emocii, ale jednoducho Zolo ma svoju masku a sam povedal ze k sebe este nikoho nepustil. Podla mna to necitila.
19 
 fotka
lordzoltan  10. 9. 2010 18:48
@smichi

uz to asi nebudem riesit, zistil som ze jediny clovek na ktorom mi zalezalo aby to nezobral v zlom to zobral v pohode takze mam v pici...

ja som egoista, a klaudia cely cas vedela ze som egoista, to ze sa rozhodla to ignorovat niesu moje sracky
20 
 fotka
marttina  10. 9. 2010 19:28
@smichi prva veta moze a nemusi byt pravdiva, posudit neviem pretoze ani jedneho z vas nepoznam. ale vyvolava vo mne usmev, s akou istotou to hovoris. avsak to nie je tema nasho rozhovoru. by som povedala, ze ked clovek ochladne tak v "normalnom" vztahu sa to da vycitit ak dotycneho lubis. a ak ma dotycny masku ratas s tym, ze nevies na com si a na com budes. a to uz sa odvija teda s tvojim suhlasom.



a takisto ide o to, aky vztah dve osoby medzi sebou maju. ak ide o vztah zalozeny na sexe, netreba nic citit, ak je to vztah zalozeny na citoch tak potom je vyjadrenie "podla mna to necitila" dost od veci. ak ju zoltan k sebe nepustil, co si slubovala od toho vztahu? nehovorim, ze som uplne na jeho strane, ani uplne proti nej, ja sa len snazim vysvetlit moj nazor.



kazdopadne moj nazor na celu vec je, ze slecna urobila chybu ze sa vobec tuto s panom pokusala o vztah. to je uplne ze -->
21 
 fotka
lordzoltan  11. 9. 2010 09:49
@smichi

pocuj, teraz ma napadlo ze aka ironia ze ty ma poucujes o vstahoch...

nechcem tu o tebe pisat trapnosti, ale chapes tu ironiu, ze?
22 
 fotka
vipmima17  11. 9. 2010 16:08
hajzel by si bol keby si ju podjebal... a dalej ojebaval...

praveze mozes byt hrdy... a ona nema co pindat =D
23 
 fotka
smichi  11. 9. 2010 17:47
Zolo kludne napis, ja sa nehram na pana neomylneho a hrdeho ako ty
24 
 fotka
lietamsvetom  11. 9. 2010 23:24
"zachoval som sa ako chlap, nesprtavil som nic zle a skoncil som horsie ako keby som ju podviedol"



Mozes sa hanbit, pretoze takto som este chlapa ojebavat nevidela.
25 
 fotka
lordzoltan  12. 9. 2010 00:27
@lietamsvetom



dakujem za povolenie k hanbe... to si toho este ocividne vela nevidela zlatino
Napíš svoj komentár