...troška kontextu... nasraný som na obmedzenosť ludí okolo mňa a šaškárne okolo Sulíka. Nie som ani jeho oponent ani sympatizant, viem si ho však predstaviť skorej ako človeka s ktorým chem isť na pivo ako aby mi mal vládnuť. Nieje to preto, že by som ho nemal rád, len...

...Bývam veľmi skeptický voči komukoľvek, kto vie čo je pre mňa najlepšie.
Je čas, aby bola táto inkvizícia ktorá drží "ochrannú ruku" nad západným svetom a chráni nás pred psychedelickými substanciami zbavená moci.
Všetky tvory na tejto planéte majú kolektívne podvedomie (Yung)
a ľudia nie sú výnimkou akurát kvôli našej obsesii egom sme tento tunel reality stratili. Tí čo majú skúsenosti s psylocibínom (aktívna látka lysohlávok) popisujú zážitky mimo existencie svojho ega a navrátenie sa k princípom prírody. (Čo chcem povedať je, že naša spoločnosť vie rovnakým spôsobom vyriešiť svoje problémy ako si ja viem byť srdcom, rásť vlasy, farbiť oči na modro a ničiť patogény.)

Predchádzajúce tvrdenie sa vám môže zdať nezmyselné a zavádzajúce. Ak to tak je, tak takmer s istotou môžem tvrdiť, že vaše znalosti o zmenených stavoch vedomia sú nanajvýš sprostredkované a z najväčšou pravdepodobnosťou kompletne vytvorené na základe informácii ktoré pochádzajú od už zmieňanej inkvizície. Táto nielen, že zakazuje poznávanie realít bežne skrytých pred našim poznaním (vraj pre našu bezpečnosť) a tým vlastne priamo obmedzuje moje osobné práva ako ľudskej bytosti ale taktiež zakazuje aj akýkoľvek výskum ohľadne psychadelík.


Pokiaľ si necháme diktovať spoločnosťou, resp. politikmi do akých hraníc smie legitímne siahať naša zvedavosť, sme odsúdený hrať sa s balíkom s nekompletnou sadou kariet. S časťou kariet sa dajú stále hrať niektoré hry ako napríklad vojna a hajzel ale akonáhle sa snažíme hrať hry ktoré majú za ciel poriadok (čo je vlastne u nás na západe "ultimatny ciel") ako napríklad Pasians sme odsúdený na prehru a neustále zbytočné pokusy.

(Hajzel je pre to veľmi populárna hra, pre tých čo nepoznajú pravidlá, tak na začiatku sa postaví labilný systém a každý hráč sa snaží nahrabať si čo najviac kým sa to zosype)


Možno halucinogény niesú kľúč k odvráteniu „katastrofy“ ktorá sa očividne blíži. Možno týchto pár riadkov je len výplodom nejakej zmetenej fetky ktorá žije v neexistujúcej halucinácii. Keď však stále opakujeme rovnaký pokus, dostaneme iba viac toho, čo už máme a ako sme si mohli všimnúť je to dobre akurát na sračky. (Čo nieje až také zlé bo na sračkách rastú huby)
Pre tých čo nepochopili prečo som to sem dal:

 Blog
Komentuj
 fotka
corvuscorax  25. 10. 2011 06:56
a (obesený smajlík)



článok dobý, no ja som ho vylepšila..



slová označujúce politiku som zamenila za slovo svokra a ten článok je úplná svätá pravda ...
 fotka
smichi  25. 10. 2011 09:51
Zolooooooo, co na sleduje za tou dvojbodkou? Nic tam nevidim a som strasne zvedavy!!!
 fotka
lordzoltan  25. 10. 2011 11:51
@smichi

som to pisal o tretej rano... asi som tam nic nechcel dat... ze... pre tych co nevedia tak prazdno... nieco ako zenovy koan
 fotka
smichi  25. 10. 2011 18:07
Tak som si spravne myslel no.
 fotka
antifunebracka  28. 11. 2017 16:43
Mňa baví tvoj štýl
Napíš svoj komentár