Keďže Birdz zobrazuje z blogu iba prvých pár viet, pre každého, koho zaujal nadpis, skrátene- ide o ďalší výlev duše opúšťajúcej tento potrál, takže ak na to máte náladu, otvorte ho a čítajte ďalej.

Fuu, ani neviem, ako začať. Blog bude asi stredne dlhý, ale aj tak doňho nenapíšem všetko, čo chcem. Je to divné, snažiť sa nejako vyjadriť svoje myšlienky do takéhoto online verejného denníčku bez toho, aby som o sebe zverejnila priveľa osobných informácií a zároveň vyjadrila aspoň časť z hĺbky mojej duše/mysle. 

No, mala by som ísť po poriadku, takže nadpis. Prečo sa považujem za kráľovnú? Nepovažujem, iba v to dúfam (hoci vďaka určitému človeku tu, nebudem menovať, ty vieš kto si a  srdečne ťa pozdravujem, som ňou na chvíľu aj bola, dokonca Mesačnou kráľovnou. Ani o tom nevieš, ale určitým spôsobom si mi splnil jeden z mojich najtajnejších snov, priateľ môj). Kráľovná je pre mňa stelesnením osoby, ktorá je láskavá ku všetkým, dobrá a spravodlivá, s múdrosťou pochádzajúcou zhora. Určitá predstava Matky, ku ktorej majú všetci dôveru a vedia, že ich nikdy nesklame. Nie som však nikto taký a viem, že  ešte dlho nebudem, ak vôbec. Chce to roky a roky dlhej a náročnej práce na sebe, aby som sa raz niekomu takému aspoň trochu podobala. No naozaj dúfam, že sa mi to raz podarí a budem tá, na ktorú sa budú ľudia s dôverou obracať, keď budú potrebovať pomoc v akejkoľvek životnej oblasti.

A tiež je to môj nick v hre slither.io. Queen, vždy s ružovou hlavičkou (pretože ružová je veľmi zriedkavá a zároveň najkrajšie sa vynímajúca farba v TOP 10)

Ďalej by som mala možno napísať dôvod, prečo odchádzam, hoci viem, že 90 percent čitateľov tohto blogu to nezaujíma. Ale myslím, že by sa to patrilo. Hádam, že sa môžem zaradiť do kategórie ľudí, čo práve vyšli z puberty do dospelého života a mali úžasne intelektuálnu a osvietenú chvíľku, kedy si uvedomili, čo je v živote dôležité a čo nie. Teda niečo v tom zmysle. Reálny dôvod (ten akože hlboký) nemôžem napísať. 

Ešte by som mala jednu prosbu. Na tejto stránke je taká zvláštna funkcia, ktorú som videla užívateľov využívať iba zriedkavo. Aj to len v čase, keď to bola novinka, viac už nie. A je to škoda. Aj keď úprimne, mám pocit, že sa mi zapáčila práve preto, že je taká opustená. Mám rada veci, ktoré sú niečim iné, napríklad tým, že sa ľuďom nepáčia (to vysvetľuje moju slabosť pre žlté autá- ale iba určité odtiene, prirodzene, alebo kúpu toho najhnusnejšieho beybladu, ktorý nikto nechcel a z ktorého sa potom vykľubal šampión domácej arény-Phantom Orion, keby niekto chcel). No dosť detských spomienok, späť k tej funkcií. Ide o Odkazovač. Kto to nepozná, keď kliknete na niečí profil, pod menom, úplne napravo je možnosť nechať odkaz. Takže, zvýrazním to, aby si to všimol každý, kto toto číta.

Prosím každého, kto bude mať náladu, známi aj neznámi, nechajte mi niečo v odkazovači. Na svoj profil sa už po zverejnení tohto blogu (a prípadnej korekcií chýb) neprihlásim, takže až sa sem niekedy v budúcnosti pozriem, budem si to môcť prečítať aj neprihlásená. Písala som si s mnohými ľuďmi, preto hovorím hlavne na  Vás- je to síce blbosť, ale pre mňa uritým spôsobom významná. Prosím, napíšte mi tam niečo, aj keby to bola iba bodka a nič viac (som si istá, že by sa tu taký vtipálek našiel, čo by to spravil, tak ja ti vopred hovorím- budem na to pripravená! a nijako ma to nerozhodí). 

No, mala by som končiť, pretože toto začína mať črty najdlhšej (a najzbytočnejšej) rozlúčky používateľa Birdzu. A to som to chcela pôvodne napísať ako fórum, ale rozhodla som sa, že dodržím aspoň jedno predsavzatie, čo som si dala keď som začínala na tomto profile (že nikdy nebudem vystupovať verejne, teda zakladať alebo komentovať vo fórach). Už aj tak som tu teraz o sebe prezradila dosť veľa, a osobných vecí, hoci sa to čitateľom môže zdať ako úplné banality.







Tak ahoj a majte sa tu všetci dobre, každá jedna skvelá bytôstka, s ktorou som mala tú česť si za posledné dva roky písať osobne (teda TS), a samozrejme aj všetci ostatní, s ktorými som sa nestihla spoznať   













Ozaj, vrelo odporúčam sériu kníh Stopárov sprievodca po galaxií. Neverila som, že môže byť kniha s takým geniálne retardovaným humorom (ktorý sa strieda s naozaj retardovanými humornými scénami), ktorý by mi tak neskutočne sadol, ale ono to fakt existuje  

 Blog
Komentuj
 fotka
barky  5. 6. 2018 20:58
Nikdy sme si nevšimli ze existujes. Zbohom
 fotka
rebarboe  5. 6. 2018 21:31
Pekne si to napisala
 fotka
ferko2  5. 6. 2018 21:57
Tiez mam rad stopara...maj sa...
 fotka
h8r  6. 6. 2018 00:18
Kúl, o konkurenta v súťaži "o posledného birdzáka" menej.
 fotka
torpedo08  6. 6. 2018 12:19
 fotka
melancholik  9. 6. 2018 21:07
veľmi blogy nečítam čiže som sa tu ocitol skoro nahodou ..

nech sa ti teda dari vo všetkom
 fotka
antifunebracka  4. 9. 2018 16:32
Tá kniha bola dosť blbosť. A kto si ty? Aj taxa vrátiš, cicka.
Napíš svoj komentár