Dlho som si predstavovala svojho anjela strážneho ako buclatého barokového anjelíka s krídelkami. Postupne, keď sa môj život skomplikoval a bolo potrebné ma ochraňovať neustále vo dne v noci, začala som sa obávať, či také malé decko zvládne enormný stres. Uznávam, decko duchovne nadané, ovládajúce telepatiu, schopnosť byť neviditeľné a pod., jeho prednosti anjela oceňujem, ale aj tak … decká by nemali predčasne zostarnúť.
Moje pochybnosti zrejme nakopli Vyššiu moc, ktorá posilnila počet mojich anjelov.


Okrem decka pribudli ďalší, podľa mňa výkonnejší jedinci z radov dospelých anjelov a začali tímovo spolupracovať. Len tak si dokážem vysvetliť rôzne svoje zázračné uzdravenia, nevysvetliteľnú ochranu pri haváriách a iné javy, z ktorých som vyviazla, napodiv bez škrabancov (aj keď duša utrpela silný otras – škrabance na duši – ale to je iný príbeh)


Dostali sme sa k tomu, že ma ochraňuje tím nadpozemsky výkonných anjelov strážnych, s bezchybne fungujúcou hierarchiou. Ochraňujú ma lepšie ako Chuck Norris. To sa znepáčilo Pánovi podsvetia. Niekto Luciferovi nabonzoval, že okrem decka pribudli do ochranky ďalší anjeli. Pán podsvetia bol konšternovaný, dohoda znela jasne:


na osobu jeden anjel strážny a jeden diablík pokušiteľ.


Dohoda bola porušená.
O tom som ja, osoba bez telepatickým schopností nemala ani tušenie, ináč by ma znepokojil fakt, že sa mojou osobou zaoberá samotný Lucifer. Nekonečná vojna medzi Dobrom a Zlom má nekonečné pokračovanie v našich dušiach. Špeciálne o moju dušu sa zvádza dlhoročný boj. Kto vie ako výsledok ovplyvní fakt, že namiesto jedného diablika ma prídu pokúšať traja diabli? Traja diabli, ktorí poznajú moje sny a moje zradné podvedomie, a začnú mi do uška (pardón priamo v hlave ) našepkávať o slastiach … o drogách ... o rýchlych peniazoch … o moci… o úspechu… o kariére…


Byť za vodou… byť sebestačný… schovať sa za kamenný múr

Ako odolám?


Našťastie bola podaná sťažnosť na inkvizíciu o porušení rovnováhy medzi Dobrom a Zlom. Inkvizítor je z rady duchovných bytostí, tzv. sudcov nad sudcami, nemá dušu a je tak strašne vzdialený nám ľuďom, našim túžbam za mamonom, chtíčmi a sexuálnymi radovánkami, naším váľaním sa v špine politiky a v bahne sebaľútosti, strovujúcom naše duše … že dokáže byť nestranný.


Energetická prítomnosť inkvizítora vyvoláva vo mne hrôzu. Vlasy mi vstávajú dupkom, ježia sa mi chlpy nielen na rukách.  Po chrbte akoby sa mi šmykol had. Ľudovo povedané : Preskočila ma smrtka! To Inkvizítor tak vzdialený nám ľuďom , zapátral v mojom vedomí a podvedomí a vytiahol si potrebné dáta, vidiny, predstavy a dojmy, zapísané deň po dni.  


Nasleduje súd a jeho verdikt znie: Dobro vyberie úplne nového adepta na rolu anjela strážneho z rady Starších a Zlo stanoví nového nástupcu do role dospelého diabla pokušiteľa.
Mám sa na čo tešiť. Dvaja ješitní ochrancovia, jeden ma bude ochraňovať pred druhým
(kto pred sebou samou?). Pred tým zbytočným Dobrom a enormným Zlom, čo som schopná vyplytvať v odvekom boji Dobra a Zla.




Kto ma ochráni pred sebou ? 

možno detská modlitba...

Anjelíčku môj strážničku, opatruj moju dušičku, ako vo dne, tak i v noci, buď mi vždycky na pomoci.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár