Gay alias homosexuál (odteraz len gej) je živočíšny druh, ktorý sa orientuje na osoby rovnakého pohlavia. V kapitalizme je to premnožený druh. Predpokladá sa, že za to môžu drogy (hlavne tvrdéé) a hormóny v pitnej vode.

Papuča – sa postupne vytvorila z druhu Muž s guľami, ktorý je v kapitalizme na zozname chránených druhov. Hrozí im vyhynutie. Muž s gulami je zriedkavý jav a vidieť ho môžeme hlavne v starých filmoch z minulého storočia. Predpokladá sa, že za ich vyhynutie môže nadmerná konzumácia chemikálií v alkohole, liekoch, drogách, potravinách a hormóny v pitnej vode.

Papuče sú dnes v každej domácnosti. Nahradili Mužov. Sú to tiež tvory s gulami, ale disponujú nimi výlučne ženy . Ženy si Papuče chovajú na oplodňovanie, preto im dovolia nosiť gule. Papuče sa schovávajú pod posteľami, v tom horšom prípade odtiaľ drzo vykúkajú.

Hlavná zásada, ktorá platí pre Papuče, je držať hubu a krok a nosiť domov Peniaze.
Papuče (novodobí otroci), zarábajú peniaze väčšinou mimo domu, na montážach, alebo aspoň na druhom konci republiky. V prípade, že Papuče žijú v mieste bydliska, nakupujú (obiehajú so ženami Hypermarkety a vychytávajú Akcie), varia, perú, žehlia, a najnovšie sa starajú aj o deti.
Žena na materskej dovolenke si predsa musí oddýchnuť !
Nasrato číha, kedy sa Papuča vráti z práce a povesí mu decko na krk. Papuče sa schádzajú s kočíkmi v parkoch a odovzdávajú si skúsenosti s výchovou batoliat a chvália sa, aké recepty si odpísali z programov o varení. Papuče, rovnako ako geji, sú vynikajúci kuchári. Papuče sú tiež vhodné na výchovu detí a práce v domácnosti a okolo domu.

Ženy – agresívne tvory v rovnošate (obtiahnutých rúrkovitých nohaviciach) , sú v kapitalizme nabité testosterónom. Testosterón je najdôležitejší mužský hormón, ktorý vzniká v semenníkoch činnosťou Leydigových buniek.
Ako a prečo doputoval Testosterón zo semenníkov do vagíny, sa nedozvieme tak ľahko. Predpokladá sa, že za to môžu chemikálie v potrave, liekoch, alkohole a hormóny v pitnej vode.


Ženy sa líšia od Mužov tým, že 1/ nemajú gule, 2/ majú svoj 28 dňový dňový cyklus, nazývaný menštruácia. (Menštruácia alebo menštruačný cyklus označuje periodické fyziologické zmeny v tele ženy, ktoré sú pod kontrolou reprodukčného hormonálneho systému a nutné pre reprodukciu).
Menštruácia má svoje fázy, ktoré ženu výrazne ovplyvňujú !!!

Vo fáze menzes – perióda, nastáva krvácanie a krvné produkty vychádzajú z tela von cez vagínu. Strata krvi a maternicové kŕče sú bolestivé. Ženy sú vtedy podráždené, plačú, sťažujú sa na bolesti hlavy a brucha. Skončila sa nádej na tehotenstvo a mnoho žien upadá do depresie . V tejto fáze ženy konzumujú množstvo liekov a frťanov.

Preskočíme Folikulárnu fázu, kedy sa tvorí vajíčko. Keď folikul dozreje (len 1 vajíčko dozreje v danom cykle) , začína sa Ovulácia. ( Charakteristicky jasný a vláknitý hlien vykazujúci elasticitu sa vyvinie v maternicovom hrdle) .
žena je pripravená prijať spermie zo sexuálneho styku.
Huráááá.

To je tá zázračná fáza, kedy ženy naháňajú Papuče. ( V 28-dennom cykle táto vlna začína okolo 12. dňa cyklu a môže trvať 48 hodín.) Ženy túžia po oplodnení viac ako po Peniazoch, autách a drahých dovolenkách.
Po oplodnení sa začína budovať Hniezdo. Žena sa túži zahniezdiť.
Preto vo fáze Ovulácia za ženu myslí Vagína. (a asi miliarda emócií...)

Ženy obsadili všetky funkcie, ktoré v minulom storočí prináležali Mužom s gulami. Ženy výrazne ovplyvňuje ich 28 dňový cyklus. Ľudovo povedané, ženu ovplyvňuje Pi...ča a preto podniky, firmy, spolky, ktoré riadi žena, sú väčšinou na pi...ču.
Aby ženy dokázali udržať tento systém, ktorý je na pi...ču a tiež Papuče v poslušnosti (je treba splácať hypotéky za hniezdo a auto), vyšlapali ženskú cestu.
Idú po nej tvrdo a jednotne. V jednote je sila!

(autorka tohto článku pije vodu zo studne, nepije chemický alkohol a nekonzumuje potraviny s chemikáliami)

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
zajkousko  29. 1. 2014 13:45
táto veta je asi nazrozumiteľnejšia:

"(autorka tohto článku pije vodu zo studne, nepije chemický alkohol a nekonzumuje potraviny s chemikáliami)"
 fotka
spisovatel  29. 1. 2014 16:34
 fotka
onaj123  29. 1. 2014 17:00
Zjednodušene je to tak alebo aj tak sa to dá povedať
veď to písala ženská
 fotka
antifunebracka  17. 12. 2014 16:21
toto vyznieva priam strasidelne... aspon chapete, preco sa nechcem zenit
Napíš svoj komentár