Kde bolo tam bolo, bol raz jeden admin. Odkiaľ sa tí admini berú, pýtate sa? Domnievam sa, že vyliezajú z Izby.
Izba a v nej počítač. Počítač a v ňom zavŕtaný admin. Izba je adminov svet. V Izbe trávi Život, rande, party, dovolenky, koncerty, festivaly. V Izbe ho nemôžu šikanovať spolužiaci. V Izbe naňho neziapu rodičia. V Izbe ho nevidia dievčatá. V Izbe cestuje. Náš admin je veľký cestovateľ. Všade bol, všetko videl. V Izbe je admin Pán.

Miesto Prsteňa má comp. Ovláda ho priam dokonale.
Je to čarodej, pýtate sa? Domnievam sa, že je to maniak s hekerskými sklonmi. Rozhodol sa nás vytrestať za svoje posrané detstvo. Introvert s nechuťou voči živým sa rozhodol, že nám to nandá vo virtuálnom svete. Číta si naše súkromné rozhovory, prezerá poštu, fotky, IPčka. Vie o nás pomaly viac ako my sami.

Na sociálnych sieťach vystupuje ako jeden z obyčajných užívateľov. Píše blogy a komentuje ankety. Síce to nemá hlavu ani pätu, ale aspoň je to bezpointy. Náš admin je veľký vtipálek. Rozhodne sa sám pokladá za vtipného, svoje blogy si umiestňuje na popredné miesta v hitparádach.

Admin sa zameriava na dievčatá s peknými fotkami. Pomáha im zorientovať sa na fórach. Rozdáva im hviezdičky, lajky, palce. Dievčinka sa od blaha tetelí, že aký milý chalanko. Popritom samozrejme flirtuje s ostatnými megahviezdami. Semienka, klíčky a kvietky ju nezaujímajú. Keď to admin zistí (ach tie „súkromné správy“), na dievčinku si zasadne ako pripečená učiteľka.

Už žiadne hviezdičky, lajky, palce. Dievčinka nech robí čo robí, neprebojuje sa so svojimi blogmi nikam. Nerozumie tomu, neráta s hekerským maniakom na dráte. Možno začne veriť na raráška. Trpí stihomamom, že rarášek ju prenasleduje. Je nútená zdôveriť sa kamoške a tá ju posiela k psychiatrovi. Prášky upokoja paranoje. Dievčinka píše ako najatá. S týmto blogom už musím preraziť, hovorí si odhodlane. Zase nič... hlava v dlaniach, slzy tečú prúdom.
Vtedy dostane spásonosnú myšlienku : Napíšem, čo sa mi na Birdzi nepáči.
Funguje to. Zrazu sa umiestni na 1. mieste. Vydýchne si od úľavy a vysadí prášky.

Náš admin si spokojne otvorí v Izbe fľašu vodky. Glgá rovno z fľaše, ako je zvyknutý. Za chvíľu je ožratý ako prasa a rozhutuje, ako nám to osladí. Napríklad Nový Birdz. No nie je to sranda? Zrušiť všetky súkromné dizajny. Zrušiť zmazávanie. Zrušiť zmenu veku. Nahradiť to zmenou tela (transexuálny zázrak). Rehoce sa, až sa v Izbe steny trasú. Má nás v hrsti.

Na záver príde hepyend. Zoznámi sa s dievčinkou, čo neflirtuje. Zaľúbia sa do seba.
Je to tiež hekerská adminka, pýtate sa? Nuž neviem. Nečítam súkromné správy. Domnievam sa, že má svoju Izbu. V nej svoj comp. Aký hopkal, takú potkal. Pravda je, že títo dvaja si hopkajú len v svojej Izbe. Treba veriť, že raz sa jeden z nich odhodlá vyraziť z Izby. My ostatní im musíme držať palce. Je to naša svätá povinnosť (ako hovorieva náš homosexuálny kazateľ). Naša záchrana a spása.
Nech žijú spolu Večne!

PS: všetky osoby, miesta a dej sú vymyslené, fiktívne. Fakt , neklamem.




(no ibaže by nie)

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
weishaupt  18. 1. 2014 20:02


... dalsi megatrefny
 fotka
loriana  18. 1. 2014 20:05
:tralala:
 fotka
spisovatel  18. 1. 2014 20:09
 fotka
lubobs  18. 1. 2014 21:14
také neexistuje!
 fotka
loriana  19. 1. 2014 07:36
@lubobs ahooooooj Lubosko som rada, že vidím Tvojho smajlíka
 fotka
antifunebracka  12. 6. 2016 03:47
Čo ti admin vymazal?
Napíš svoj komentár