Mesiac nepršalo, slnko vypeká a zem puká. Na mieste, kde bol trávnik, vznikajú obrovské trhliny. Rozmýšľam, že zem sa otvorí a spadneme do Pekla.

Peklo je obrovský Hypermarket. Sekcia alkoholu puká vo švíkoch. Etanol a metanol sa vyškiera, rozširujú po svete Braillovo písmo. Napi sa a neuvidíš. Čo chceš vlastne vidieť? Lepšie nevidieť...

V Pekle sú tajne uložené jointy. Máčané v liekoch, nech lepšie šlapú. Tvrdé drogy sú bežne dostupné. Feťákov máme pod kontrolou, sú neškodní, odpísaní.

Chleba v Pekle vydrží aj mesiac. Ten v sáčkoch. A mlieko aj rok. To v krabici.
Asi sú na prírodnej báze.
no ibaže by nie...

Najväčšia je sekcia liekov. Lieky na prdenie a lieky proti prdom. Lieky na trávenie, proti tráveniu, lieky na nervy , na spanie, na erekciu, na plesne, na bolenie hlavy, brucha, riti...každý kto má v riti dieru žere lieky ako lentilky. No nedaj si...

Sekcia ovocia je prepchaná ukážkovým ovocím. Zelené obrali zo stromov, postriekali chemikáliami a fajnovo naukladali do bedničiek. Cestou do Pekla „dozrelo". Jabĺčka sú krásne, ani maľované. Jedno z nich použila zlá macocha v Snehulienke a siedmych trpazlíkoch, keď otrávila Snehulku. Kto si dá lesklé červené jabĺčko?

Ozaj, keď sme pri zlej macoche, kde sú čerti a Capo di tutti ?
Peklo je prázdne, čerti sú tu s nami.

Lucifer šéfuje v Bielom dome. Pripravuje vojenské invázie, šíri demokraciu pomocou zbraní. Rabuje národné poklady.
Aké humánne...

Zástupca Lucifera, fešák Azazel, v Izraeli odpaľuje rakety proti civilnému obyvateľstvu. Úžasný ohňostroj, to čertov baví...

Podzástupca Lucifera má hlavný stan v Bruseli. Rozdeľuje dotácie čertovským priateľom. Čerti potrebujú prachy na svoj biznis so sociálnymi sieťami, nech majú ľudí pekne pod kontrolou.
Too much information a zadarmo.
No nedávaj každý deň na Fejsbúk svoje fotky a infošky...

Čerti prvej kategórie sa infiltrovali do politiky. Nech sú po ruke Luciferovi, Azazelovi a ostaným krstným otcom. Odklepnúť čertovské zákony a nariadenia. Fičia si na moci...

Čerti druhej kategórie sú upichnutí v médiách. Vymývajú ľudkom hlavy jedna radosť. Tlačia im tam kaleráby, až im z uší rastú listy. Hlava sa zmenila na kaleráb (veľkolistý) .

Čerti tretej kategórie zasadli v bankách a v showbiznise. Podľa toho, či majú záujem zhŕňať prachy, alebo slávu.
Tretia kategória si rada šnupne kokaín.
Rovno z Pekla im putuje kokaínová cesta.

Rádoví čerti išli za sudcov a starostov. Nech sú bližšie k ľuďom. Nech ľudia pocítia nevymožiteľnosť práva, to čertov baví... aj stavať čističky vôd , smetiská (a sadiť alergény) rovno pod oknami.

Ďalší slnečný deň bez vody... zem puká...nech sa páči do pekelného Hypermarketu. ☻

 Blog
Komentuj
 fotka
qossyend  19. 7. 2013 08:56
:3 strašne sa mi páči tvoj blog taký dobrý som nečítala už dávno
 fotka
zajkousko  19. 7. 2013 12:53
v skratke si to pekne vystihla ........filip
 fotka
antifunebracka  13. 4. 2017 16:39
A v Rusku kto žije?
Napíš svoj komentár