Po nasej skvelej stuzkovej nasledovali este lepsie dozvuky. Trojdnova chata v Demanovskej doline, daleko od "civilizacie", ale zato so super ludmi stala za to .

Uz po prichode, este sme sa ani nevybalili ani nic, sme zacali popijat. Zo zaciatku to malo riadne rychly spad, vsetci len pili a pili. Do toho prisli chalani, doniesli vezu, repraky, pustili nas drahy ELAN a mohlo sa zacat zabavat. Vsetci sme si vyskocili na stoly a spievali ako o zivot.

Bolo to uplne super, vsetci sme sa zabavali, spievali, tancovali, pili. Vecer Mon zacala piect zemiaky, este ze ju mame, lebo by sme boli hladni celu noc . Boli skvele, sme sa napapali a mohli sa zabavat dalej. Uz ani neviem, co vsetko sme tam porobili .

Rano vsetci akoby nic vstali uz o 8. Som nechapala, ako to zvladaju po takej noci. Ale vacsina sa zobudila este pripita, tak sme len "prikrmovali" opice.

Vonku bolo tak krasne, snezilo, kopa snehu, tak sme si chceli postavit snehuliaka. Skoda, ze vsetky gule odkutulali inde, a tak sme snehuliacika nedostavali. Ale zato sa nam paradne vychladila vodka v snehu. A komu bola zima, prisiel dnu na varene vinko.

Najlepsie bolo, ked sa isla Maj, Iv a Robko prejst do Jasnej. Vratili sa v obrovskym transparentom Aquaparku Tatralandia . Ked nam Robko vravel, ako ho odtial kradli pred vsetkymi ludmi ja som nemohla . Tapky.

Na chodbe v chate sme mali na zemi periny, to bolo najoblubenejsie miesto, tam sme sa vsetci ASImilovali . Potom sme si zacali spievat, jednu pesnicku a spievali sme ju asi 3 hodky a stale sme vymyslali nove slova. To bola taka sranda. Sme pri tom stiahli asi 2 flase 5 ludia.

Druha noc uz nebola taka "akcna", ale aj tak sme sa zabavili. Najedli sme sa spagiet, ktore boli take zlepene, ze sa dali krajat, ale no hladni zjedia vsetko. Dalsie rano uz boli vsetci taki unaveni, zachripnuti a rozbiti, ze sme sa len tesili domkov.

Akurat Mino s Marekom este stiahli skoro celu flasu Absinthu, no asi sa bali, ze by im vyprchal, keby ho nevypili . Zuzka zase presla do svojho "usporneho rezimu" a iba sepkala, lebo nemohla hovorit.

Tieto dozvuky boli uplne uzasne, skvele, najlepsie ake mohli byt. Vsetci sme sa zabavili a vybaznili. Bolo to super. Uz sa tesim na ozveny .

 Blog
Komentuj
 fotka
victory  30. 11. 2008 22:29
ozveny?
Napíš svoj komentár