Ked som bola na prazdninach u mojej sesterky.Sesterka bola sklamana lebo bola na dovolenke spoznala tam jedneho super chalana zo Slovenska. Uplynulo hodne dni kym sa zneho spametavala az sme sli do jednej dedinky a tam bola zas so svojou byvalou laskou. Zistila ze sa donho znova zalubila.A teraz preco idem pisem!

Tento pribeh sa stal 20.08.2007 v pondelok. Sesterka s achcela ist prejst na opustene miesto aby mohla v klude rozmyslat a aby sme sa mohli porozpravat. Sli sme ku jedenj chatke ( turisti si tam skladaju veci). Rozpravali sme sa tam dake 2 hodinky ked zrazu sme sa pobrali domov. Ideme si pomalim krokom blizko vedla seba, rozpravame sa. Zrazu nas zo zadu niekto oblapi okolo pliec. Zlakneme sa zacneme kricat. Ja som sa mu vysmykla, no sesterku stale drzal. Po case ako sa ju pokusal zhodit na zem s amu to aj podarilo. Zacal jej davat ruky do nohavic vyzliekat jej tricko. Ja som sa ho pokusala dat prec od nej co sa mi aj podarilo. Vysmykla sa mu!! Ked sa na mna pozrel videla som smrt. Neda sa to popisat. Zrazu sa mu otvorili usta a povedal : TOTO SI NEMALA UROBIT!! Aj ked sme utekali nedalo sa chytil nas tentoraz s azameral na mna. Ako sesterku zhodil aj mna a robi zas tie veci ako aj sesterke. Ked som myslela ze uz nemam sily ze to uz nezvladnem ako s avravi : MALA SOM VSETKYCH SVATYCH POKOPE. Isli okolo ludia. Chlapec sa postavil a odisiel. Ludom sme sa podakovali no oni nevedeli zaco. Nevadi hlavna vec ze to slovko DAKUJEM poculi.

Sli sme na policiu. Sedeli sme tam 3 hodiny dokopy. Boli super zasmiala som sa vsetko len ma sklamali. Je to len priestupok. Zajtra vas este zavolame aby ste vedeli ako to skoncilo.No nezavolali. No som rada ze som uz stej dediny prec. Iked sesterke to nepomoze ale uz nechodi von ak neni aspon s minimalne 2 chalanmi.

TYMTO CHCEM POVEDAT HLAVNE BABAM DAVAJTE SI BACHA NA LUDI A NEBERETE JEDNYM UCHOM DNU DRUHYM VON KED VAS NIEKTO VARUJE. NEVIETE CI SA NEOCITNE PRIAMO PRI VASOM DOME. TAK BACHA !

 Blog
Komentuj
 fotka
vitacit  22. 8. 2007 19:52
Dementi: zacinaju sa tu mnozit ako svaby.
 fotka
dreamagall  22. 8. 2007 20:01
Ty kokso, to ste teda naozaj mali stastie, ja nikdy nepochopim takychto dementny kktov.
 fotka
quixinka  22. 8. 2007 20:05
br..no neviem si predstavit, co by som ja robila v takej situacii.

a podla mna by sa to malo nejako riesit. vraj priestupok.pche.jedine stastie, ze tam boli ti ludia.
 fotka
matias1  22. 8. 2007 20:06
No je to hrozne ale vecina takichto aj inich pripadov daju ako zamlcane a to je blbe...no dufam ze tam chodieva hliadka castejsie?
 fotka
frxxx  22. 8. 2007 20:13
hej priestupok...a to ste mali stastie lebo keby vas tak zmastil az by ste boli tyzden opuchnute stale len priestupok....
 fotka
kosmiklove  22. 8. 2007 21:52
ty kokos neznasam takychto sockarov...keby som tam bol s vami tak ho asi dolamem...
 fotka
laciskoo  22. 8. 2007 22:02
Takych kktov len mlatit lopatou po hlave
 fotka
the.wall  26. 8. 2007 17:11
maly ste stasite...

kupte si aspon nejakeho kasera, za par korun ucinok je velmi dobry a okamzity. no hej viem mne sa to povie ked nieosm baba ale ajtak furt nosim u seba par hraciek...
 fotka
sazarael  12. 4. 2008 11:38
Kua tak to bolo tesné
10 
 fotka
holyknight  27. 10. 2008 17:06
na toto si davajte pozor...takych chalanov neznasam
Napíš svoj komentár