Každý túži po láske! Rodina, priatelia, partner...
Ja túžim tiež, celý život. Má to však háčik:
Celá moja rodina je rozhádaná - tu veľa lásky nenájdem. Väčšina z mojich priateľov ma vidí, len ked niečo potrebujú. Zostáva mi teda hľadať lásku životného partnera.

U žien som však nikdy úsech nemal. Celý život sa usilujem byť byť dobrý a slušný. Myslel som, že to bude stačiť k môjmu budúcemu šťastiu. No mýlil som sa... Ba presne naopak, ženy takýchto chalanov obchádzajú a hľadajú tých "zlých". Takže zažívam samé odmietnutia a sklamania.

Po akej žene všetci muži túžia? Na to nech si odpovie každý sám...
V jeden úplne obyčajný deň som si uvedomil, akú ženu raz chcem stretnúť ja - určite pekná, ktorá by ma vedela rozosmiať, no zároveň ma musí hnať dopredu a kvôli ktorej by som dokázal urobiť úplne nemožné veci.

Je to neuveriteľné, ale krátko nato som presne takúto ženu objavil. Čisto náhodne som jej napísal, lebo ma zaujala jej fotka na internete. A pritom som blondínky vždy obchádzal. Začali sme si písať a postupne som zistil, že farby vlasov mení často a už dávno nie je blondínkou. Navzájom sme sa posilňovali v skúškovom. Po jeho úspešnom zvládnutí sme sa stretli a spoločne to oslávili. Spájali nás naše rodinné problémy a proste som sa nemohol nezaľúbiť.

Neveril som tomu, čo sa dialo. Bola nádherná, rozumná a mala dobré srdce. Ako to, že ma takáto žena má rada?! Stal sa nejaký zázrak a dali sme sa dokopy.

Nikdy som však nemal šťastie a ani tento prípad nebol výnimkou. Obaja študujeme v inom meste, a tak sa vídame veľmi zriedka. Navyše rada trávi čas so svojimi priateľmi, pred ktorými ma zatial neuprednostnila. Navyše mi s nimi nedovolí byť, pretože medzi nich patria aj jej bývalí frajeri. Celé je to zamotané.

Svojím hlúpym správaním som ju začal strácať. Myslel som si, že ked nebudeme spolu často, prestane ma mať rada a stratí o mňa záujem. Choval som sa ako blázon, čím som všetko pokazil. Zmenil ma strach - strach, že prídem o lásku.

Rád by som to napravil, no ktovie či dostanem šancu. Prichádza leto a s ním i pochybnosti, či to všetko má význam. Pre mňa však láska nikdy neprestane mať význam, pokiaľ existuje čo i len maličká nádej.

Neviem, ako to skončí. Viem však, čo cítim. Ked som ju prvýkrát uvidel, v duchu som si pomyslel: Je oveľa krajšia ako na fotkách. To však ani zdaleka nevystihuje jej krásu a úžasnú osobnosť. Istým spôsobom zmenila môj pohlad na svet a veľa ma naučila.

Čo jej však môžem dať ja? Chcem, aby už nikdy v živote necítila strach. Chcem, aby bola šťastná a urobím pre to všetko, čo je v mojich silách. Ak bude ona šťastná, ja budem šťastný tiež. Pretože šťastný človek sa usmieva. A jej úsmev je krajší ako samotné nebo.. Chcem spojiť jej úsmev s tým mojím a vytvárať niečo krásne.

Po mojom prvom sklamaní zo vzťahu na diaľku som si povedal, že už nikdy viac. Ale srdcu nedokážem rozkázať. Takže sú iba 2 možnosti, ako skončí toto leto:
• zostanem sklamaný a sám
• budem šťastný a znovu uverím prísloviu: Láska hory prenáša.



 Blog
Komentuj
 fotka
medicus  29. 5. 2012 15:55
Držím veľmi palce, nech sa vydarí, je dobré, že sa nevzdávaš... ...
 fotka
girlie  30. 5. 2012 15:18
Drzim prsty bojuj o lasku
 fotka
lui74  3. 6. 2012 10:13
už je to všetko zbytočné
 fotka
ordinarygirl  3. 6. 2012 10:27
čo by to bolo zbytočné, bojuj Peťo, za lásku treba bojovať...
 fotka
catmartina  2. 7. 2012 23:21
často mám pocit, že ľudia čo chcú druhému len dobre a chcú tak málo- aby ich mal niekto rád, to majú v tomto sku*** svete najťažšie..
Napíš svoj komentár