Dulce Maria celým menom Dulce María Espinoza Saviñón sa narodila 6.decembra 1985 v Mexiko city. Je mexická herečka,speváčka,skladateľka,ktorá získala medzinárodnú slávu členka Latin Grammy,nominovaná v popovej skupine RBD a ako Roberta Pardo v mexickej telenovele Rebelde.Dulce Maria má dve sestry Blancu a Claudiu.Ako dieťa začala robiť televízne reklamy.V roku 1993 vo veku 8 rokov bola obsadená v Plaza sesamo.Neskôr bola tiež obsadená aj do El Club de Gaby a podieľala sa na viacerých špeciálnych programoch v mexickej televízii Discovery Kids.V roku 1996 nastúpila do mexickej obľúbenej speváckej skupiny Kids.Boli populárna medzi deťmi v Mexiku a vydala dve dvojhry hitu La mejor de tus sonrisas a prende el switch.V roku 1999 sa rozhodla opustiť Dulce skupinu s osobných dôvodov.Po jej odchode z Kids,Dulce založila skupinu D & D so svojím priateľom Danielom Habifom.Nahrali 5 pesničiek ale z neznámych dôvodov skončili.V roku 2000, Dulce nahrádza Angie v Jeans, ženskej latinskej popovej skupine.Opustila ju po dvoch rokoch z dôvodu problémov s riadením.Dulce potom začala hrať v telenovelách a nakoniec bola obsadená ako jedna z hlavných postáv v Rebelde.Úspech Rebelde, ktorý sa začal RBD. K dnešnému dňu RBD urobila 9 štúdiových albumov, vrátane albumu v španielčine, portugalčine a angličtine.Predali cez 15 miliónov albumov po celom svete, a musia mať turné po Mexiku, Južnej Amerike, Srbsko, Rumunsko Spojené štáty a Španielsko. Dňa 15. augusta 2008, vydala RBD správa s oznámením, že fanúšikovia sa rozhodli rozdeliť. Vydali sa na jedno posledné turné, Gira Del Adios World Tour, ktorá skončila na začiatku roka 2009.Najnovšie sa Dulce rozhodla spolupracovať s Akonom na jeho piesni Beautiful.Túto pieseň nahrali v roku 2009 v rádiu El Event 40.


Anahí sa narodila v roku 1982 v Mexicu ako Anahí Giovanna Puente Portilla. Je speváčkou a herečkou, ktorá sa stala známou predovšetkým ako členka úspešnej hudobnej skupiny RBD, v ktorom pôsobí od roku 2004. Skupina sa preslávila diaka telenovele Rebelde. Anahí občas po

José Christian Chavez Garza sa nerodil 7.8.1983 v Mexiku. Christian je podla všetkého jedináčik. Je už od roku 2005 ženatý s William Murphy. Christian je gay. Vzali sa v kanade odkiaľ BJ pochádza.

Christian miluje meniť farby vlasov jeho pravá farba vlasov je hnedá. Ml už zelenú, blond, červenú, fialovú, oranžovú zo žltou, modrú, ružovú. Má dva piercingy, jeden v obočí a druhý pod kútkom úst, ešte si aj vytetoval na chrbát LOVE a okolo toho hudobný nástroj.

Aj keď je gay vždy hral samé donjuany. Christian trpí záchvatami paniky, je to niečo s čím sa narodil a čo bude mať do konca života, ale naučil sa to kontrolovať. Nepije pivo, pretože je príliš citlivý na horkosť. Píše ľavou rukou a meria 180 cmužíva prezývku Bbay_Blue alebo Annie.

Jej celé meno je Maite Perroni Narodila sa 9.3.1983 v Mexico City. Meria 160 cm.

S jej rodičmi žila 12 rokov v Guadalajare. Jej otec sa volá Javier Perroni a má dvoch mladších bratov Adolfa a Francisca. Má priateľa je to jeden z hudobníkov RBD, Guido Laris. Sú zasnúbený a chcú sa až bude čas zobrať. Sú spolu už dva roky.

Maite študovala na Televisa´s centro DE Eduacuion Artistica do roku 2000, ukončila len dva roky z troch. Jej vášeň je tanec a tak bola i súčasťou tanečnej reklamy pre NIKE. Pred tím než dostala prvú šancu hrať v TV, hrala v niekoľkých divadelných hrách. Ako jediná z RBD dostala prvú šancu hrať v Rebelde, kde sa práve skupina sformovala. Je hlavne tvár kozmetiky NYX. Hrá na klávesy. Zahrala si aj v niekoľkých filmoch


Jeho meno je Alfonso Herrera Rodriguez a narodil sa 28.8.1983 v Mexico city. Meria 177 cm.

Jeho mama a brat Oscar žijú v Guadalajare, otec najskôr v Mexico city. Niekoľko rokov chodil s Dulce Maríou. Po ich rozchodu nikoho dlho nemal. Až pred nejakým časom mal krátky vzťah s herečkou Claudií Alvarez. S ňou sa ale rozišiel. Teraz je opäť sám.

Najprv sa chcel stať pilotom. Jeho najobľúbenejší film je Amar te duele on sám v ňom i hral, má rád aj Titanic. Veľmi rád hrá futbal. Má rád sushi a mexickú kuchyňu. Pred prvými skúsenosťami v TV, hral v niekoľkých divadelných hrách. Všetci ho volajú Poncho. Zaoberá sa bojovým umením Capoeira

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  20. 7. 2018 16:18
Nač sem dávaš tieto pičoviny?
Napíš svoj komentár