(Chcem byť chlap, mať 180kg, prísť pred zrkadlo, žmurknúť na seba a povedať si: "I´m sexy and I know it.")

Ok, česť výnimkám, ale o tých tento blog nie je. Je o drvivej väčšine ženskej populácie.

Mám komplex. A keby len jeden. Toto je typická veta, ktorú nikdy nebudete počuť z úst žiadnej ženy, ale je to tak. Áno, milé dámy, máme veľké zadky, malé prsia, tučné boky, nevýrazné oči alebo veľký nos. Nestačili by nám riadky 80 stranovej knihy, kebyže máme vypísať, čo všetko sa nám na nás samotných nepáči.

Žena je korunou tvorstva a to sa od nej aj očakáva. Má byť ozdobou. Má reprezentovať. Má robiť všetko preto, aby sa zapáčila. Na mieste je však otázka: "Do akej miery?"

Kde je tá pomyselná čiara, ktorá oddeľuje to, čo je na žene krásne a čo už nie?! Je desaťkilová nadváha už veľa alebo sa to dá ešte zniesť? Ideál podprsenky je 80Bé alebo Cé? Aký typ farby vlasov je teraz trendy?

"Milé ženy, a čo sme sa my už načisto zbláznili?! Ideál jednoducho neexistuje! Áno, počujete správne - NEEXISTUJE!" Každému chlapovi sa páči niečo iné. Niektorí majú radi štíhle, iní bacuľky... Niektorí letia na blondínky, iní na brunety a ďalším zas učarovali ryšavky. Ale za ten živý svet neviem pochopiť, pre čo by som si mala odfarbovať vlasy, keď sa chlapovi, s ktorým chodím páčia blondíny. Chodí so mnou preto, lebo sa mu páčim ja, nie?! A ak to tak nie je, tak... Tam sú dvere! (Dobre, teraz to trochu preháňam, ale dúfam, že ste základnú pointu pochopili )

Nikto nie je dokonalý! Tak sa, drahé nežnejšie pokolenie, upokojme a prestaňme robiť z našich komplexov obrovských strašiakov, kvôli ktorým beháme pred prvým rande 4 dni po obchodoch, aby sme si kúpili niečo, čo zakryje naše nedostatky. Pán ÚžasTný na to, konec koncov aj tak časom príde, a potom čo?! V najlepšom prípade to bude len jedno z mnohých fau as, na ktoré budeme spomínať. Tak prečo sa tomu nevyhnúť?

Veď ani tí páni, o ktorých toľko snívame nie sú dokonalí.

 Blog
Komentuj
 fotka
stunning00  6. 7. 2012 12:10
dobre napísané, vo všetkom s tebou súhlasím, ale je dosť ťažké v tejto dobe sa na to nepozerať čo sa iným páči, väčšinou aj tak urobíš to čo sa iným páči a aký je ich ideál.. čiže máš pravdu, ale ťažko sa to realizuje
 fotka
shoesmaniac  6. 7. 2012 12:26
Pekne napisane.

Myslim si ze vela zenam chyba zdrave sebavedomie, co je skoda. A pritom kazda zena je krasna, staci sa len upravit.
 fotka
lussatko  6. 7. 2012 13:04
@stunning00 a @shoesmaniac ja viem, ale treba niekde zacat... ked o tom budeme vela citat, postupne sa nam to dostane do podvedomia a zacneme sa tak spravat... ale to je este na dlho
 fotka
adijet  6. 7. 2012 19:20
toto by mali prečítaj aj všetci chlapi
 fotka
uggla  7. 7. 2012 00:06
 fotka
kokosovyorech  8. 7. 2012 08:44
Mám taký zvlášTny pocit že k tomu nemám názor
Napíš svoj komentár