Asi nie celkom dobrý nápad začínať s diétou zrovna počas veľkonočných sviatkov, keď sa stoly hemžia všakovakými dobrotami. A to som ešte neabsolvovala typickú návštevu u starých rodičov. Tá príde až zajtra. To bude kameň úrazu. Milióny druhov koláčov a dobrôt, ktoré každá babka urobí keď vie, že prídu na návštevu jej vnúčatá. A legendárne vety: „Nie si hladná? Veď si daj niečo.“ Tak toto bude aj na mňa veľké sústo. A k tomu babkine medové rezy, po ktorých sa každému vnúčaťu zbiehajú slinky celý rok. Pretože žiadna mama, hoc sa ako snaží (teraz sa ospravedlňujem všetkým mamám sveta) nedokáže upiecť také koláče ako babka.

Každopádne, musím byť silná. Vydržím to. Zvládnem to. Treba papať veľa zeleninky, ovocia... S tou zeleninkou to budem mať ťažšie ako s ovocím. Treba sa obklopiť priateľmi, ktorí myslia pozitívne a treba ísť ďalej.

Rituál číslo 1: Zobudím sa, a aj keď moje pred týždňom mnou čerstvo ostrihané vlasy postávajú každý na inú stranu, usmejem sa do zrkadla a poviem si: „SI KRÁSNA!“

Učlovečím sa, aby som svojou krásou nevyplašila ostatných členov osadenstva izby a naraňajkujem sa.
....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár