Nechápem to a už ma všetky tie kecy, čo okolo seba počujem prestávajú baviť. Kam prídem, tam sa do mňa navážajú. Myslíte si, že mňa to baví, vyzerať takto?
Prečo nemôžem mať takú postavu ako niektoré ženy? Prečo všetko, čo zjem sa na mne ukáže niekoľkonásobne?!
Cvičím! A prestávam jesť toľko, čo som jedla doteraz. Žiadne sladkosti, veľa zeleniny a ovocia a tak... Som zvedavá, koľko mi to vydrží.
Som zvedavá koľkonásobne viac budem musieť prekonať odriekania... Som zvedavá koľkokrát „failmen“.

momentálna váha: 74kg

 Blog
Komentuj
 fotka
sisssa081  7. 4. 2012 17:11
chudni hlavne mysľou, je sila je obrovská .. môžeš cvičiť a nejesť koľko chceš a účinok bude plne opačný ..

s pokojom sa najedz (neprejedaj sa!!), dodržuj pitný režim a prísun vitamínov, pravidelne sa hýb a kilá pôjdu dole
 fotka
hajzelodkosti  7. 4. 2012 17:31
prepac, ale trepes. Pozrel som si tvoje fotky a tucna vobec nie si. Ak sa citis zle schudni, ale nerob to iba preto, ze ONI ukazuju prstom.
 fotka
lussatko  7. 4. 2012 17:34
@hajzelodkosti možno trepem, to je vec názoru...
 fotka
hajzelodkosti  7. 4. 2012 17:38
@lussatko nemal to byt utok a tvoj nazor ti neberiem
 fotka
lussatko  7. 4. 2012 17:40
@hajzelodkosti ja som neútočila ja som len komentovala... ale vieš, neskutočne ma dokáže dostať na kolená, keď ešte aj rodina, ktorá by mi mala byť oporou jednoducho chce, aby som sa zmenila
 fotka
hajzelodkosti  7. 4. 2012 17:43
@lussatko ja hovorim o sebe, ze nemalo ist o utok. Mmm, myslim, ze si dost stara nato aby si na tieto kecy kaslala, nie? Teda pokial sa s nimi nestotoznujes.
 fotka
lussatko  7. 4. 2012 17:47
@hajzelodkosti som dosť stará, ale vieš ako to je... takéto veci jednoducho nahlodávajú, chtiac-nechtiac,.. a keď človek príde do stavu, že chýba už len málo, aby a totálne zrútil, tak to väčšinou niekto dorazí... :/ každopádnes, snažím sa odolávať
 fotka
hajzelodkosti  7. 4. 2012 17:49
@lussatko chapem a neviem co nato viac napisat. Mozno len, ze bud silnejsia.
 fotka
teabilly  7. 4. 2012 19:00
Vôbec nie si tučná! Ale držím ti palce, aby si dosiahla to, čo chceš.
10 
 fotka
greyness  7. 4. 2012 19:56
poznám tieto pocity. Chudni ale len ak sa necítiš vo svojom tele dobre. Ak si so sebou spokojná a robíš to len pre okolie tak to nemá význam.

Až keď si ty sama uvedomíš, že sa cítiš dobre, zdravo a šťastne tak okolie uzná, že si krásna
11 
 fotka
domi28  7. 4. 2012 20:40
Jééé Aj ja začínam chudnúť.. Ak chceš môžeme spolu, ja som už schudla nejako 5 kíl. Každopádne držím palce moc! ak chceš tak TS
12 
 fotka
ayreen  8. 4. 2012 04:32
asi ti napisem to, co nebudes cakat, ale treba zmenu v ludoch okolo teba. ja som nikdy nebola vyslovene chuda, ale z mojich najblizsich priatelov mi to nikto nedal pocitit nejakymi hlupymi narazkami alebo ustipacnymi poznamkami. treba si vyberat, akymi ludmi sa obklopujeme.



tucna vobec nie si, ak citis, ze potrebujes par kil dole, tak s vervou do toho, ale rob to pre seba. ja som zmenila celkovo zivotny styl, uz to bude skoro mesiac a zacinam vidiet prve vysledky.



drzim palce
13 
 fotka
wicki  8. 4. 2012 14:44
@lussatko Vyzerám asi rovnako ako ty, váhovo mám ešte o pár kíl viac. Každý do mňa hustí,že mám schudnúť,že vyzerám ako tehotná a podobne.

A vieš čo,ignorujem tie kecy. Mám svoje sebavedomie,ktoré mi nikto nezoberie. Podľa mňa mš dobrú postavu,nie si žiadna vychrtlina a vieš čo, chlapi chcú presne také baby,ktoré je za čo chytiť.

Kým som sa umárala v tom,že chcem schudnúť,hnusne vyzerám a podobne tak ma nikto až tak neakceptoval. Teraz som sa naučila žiť so svojim telom,mať ho rada a všetci ma akceptujú a aj chlapi za mnou chodia a aj napriek tým pár kilám navyše.



Nechudni pre to,že to chcú druhí,ale preto,že to chceš ty.

Ak sa do toho podujmeš,tak držím palce
Napíš svoj komentár