Nedokážem pochopiť ako je to možné, no mám pocit, že keď sa zaľúbim (teda, ak som zaľúbená, čo neviem, či je zrovna ten správny výraz pre to, čo zrovna tento týždeň cítim - keď ja sa sama v sebe nevyznám, ach), tak som strašne nešikovná a hektická.

Nedokážem sa sústrediť na jednu vec, všetko, čo chytím do ruky, pokazím. Všetko, čo chcem spraviť dobre nakoniec vypáli úplne naopak...

Začínam byť z toho zúfalá. Nechcem byť takáto. Chcem byť to lussatko, ktorým som bola predtým.

Nie, že by sa mi posledný týždeň nepáčil, páčil a to veľmi. Ale nedokážem žiť s pocitom, že vždy, keď sa pri mne objaví, vždy keď naňho pomyslím (čo sa v poslednej dobe stáva dosť často), vždy sa stane niečo, čo neočakáva.

Pomaly začínam prichádzať na to, že pri ňom strácam aj tie posledné zvyšky tak ťažko získanej dôvery v seba samu. Som neistá aj v tých najbežnejších veciach, a to ma úplne vykoľajuje a privádza do ešte väčšej neistoty, než v ktorej som teraz.

Som zmätená zo všetkého, čo sa okolo mňa deje, pretože to nemám pod kontrolou. A ja potrebujem mať veci pod kontrolou. Potrebujem mať aspoň jeden záchytný bod, ktorý by bol stály a nemenný.

Len kde ho hľadať?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár