nikdy som tým slovám neprikladala až taký význam.
"ľúbim ťa"
je predsa ľahké to povedať, ale sú to len slová, čo vlastne znamenajú? tuto u nás na birdzi sa nájde hneď niekoľko fór týkajúcich sa správneho načasovania. "po akom čase je vhodné povedať mu že ho ľúbim?" kedysi som mala takú naivnú predstavu, že keď ľudia spolu chodia tak preto že sa ľúbia a teda by malo byť samozrejmé a prirodzené povedať si to kedykoľvek ale na druhej strane zbytočné lebo je to predsa jasné.
časom som pochopila, že vzťah sa vyvíja, ľudia sa nezačnú ľúbiť len tak, z ničoho nič. a tie slová sú podstatné, človek ich potrebuje počuť. pre mňa predstavujú akýsi prvý "míľnik/checkpoint" vzťahu. už to nie je len kamarátstvo, fyzická príťažlivosť a spoločne strávený čas. a ich vyslovenie som začala považovať za podstatné. nie nejde o to si naplánovať že po 2 týždňoch už je vhodná doba. a ani to nemusí byť naraz. vhodná doba bola v momente keď som to jednoducho strašne moc chcela vysloviť a mám pocit že by som v tom sama sebe ani nevedela zabrániť

"ľúbim ťa, či sa ti to páči alebo nie"
keď mi tú veto povedal, znamenala pre mňa nielen to, že je to konečne niekto kto ma má rád, ale aj to že mu nezáleží na tom či tie city opätujem alebo nie. a že aj keď nie bude stáť pri mne a nebude odo mňa nič žiadať. asi vtedy som sa vzťahu prestala báť a zistila že sami to páči, sakra páči, že ma ľúbi.

-ľúbi ma, neľúbi ma,ľúbi ma, neľúbi ma...
-prestaň už! ľúbi a hotovo

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár