mrcha! bezcharakterná! počúvam to stále dokola. a nie, mne to nikdy nikto nepovedal (ale ako keby ste povedali, a ani o tom neviete) prídete za mnou v nádeji že ja som tá dobrá, anjelik,ja by som to nikdy neurobila a preto pochopím čo vás rozčuľuje. a tak počúvam o tom ako tá a tá sa správa ako štetka, ako niekto niekomu strašne ublížil, počúvam príbehy o zlých dievčatách. a v duchu sa smejem (alebo plačem) veď keby viete trochu viac, keby ma poznáte trochu lepšie, keby sa ja dostanem do rovnakej situácia ako tá ktorá mrška som úplne rovnaká. a v duchu ľutujem vás že to o mne neviete. som úplne rovnaká a zatiaľ čo ma všetci považujete za čistú a neskazenú. a pritom mám len jednu vlastnosť navyše: zbabelosť.
a čítam tu toľko veľkých rečí z úst ideálnych ľudí a cítim sa jak najväčšia potvora pod slnkom.

slečny nikdy by ste ani nepomysleli na kamoškinho chalana že? ani keď sa rozídu? hmm.. okej na to nie som dostatočne ušľachtilá. ale nemusíte sa báť mať ma za kamarátku keď ste zadané, ako som uz povedala, nemám na to gule.
ale konkrétne príklady radšej nechám tak, aj tak to nepochopíte, a možno v tom napriek vŠetkému nič zlé neuvidíte


som tak veľký egoista až to vyzerá že vás všetkých nezištne ľúbim. a nemusíte sa báť mať ma radi, som zlá až tak veľmi že si to ani nevšimnete. svet je celý pokrytecký ľahko zapadnem.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár