som taká, možno len cieľavedomá, možno namyslená, možno povýšenecká, neviem. tam odkiaľ som prišla to také nebolo nevadilo to, boli sme rovnakí, všetci, poznali sme sa a vedeli ste že si to tak nemáte brať.
a tu? okej tak ma majte začo chcete veď ma nepoznáte. je to jedno aj ja mám voči vám mnoho predsudkov, trvám si na tom že ste divní. a už ma to nebaví, neviem sa tváriť milo a priateľsky a všetko. sú ľudia, povahy, ktoré ma dostanú do vývrtky. tak sa nečudujte. a tá nadradenosť? sakra obyčajná obranná reakcia, nech mi neublížite nikto ma nepoznáte tak aby ste videli že som vlastne precitlivené dievčatko ktorému záleží na tom aby s každým vychádzalo a inak mi to ubližuje.
áno povieš mi aké sme super kamošky ako ma máš rada a neviem čo všetko a divíš sa prečo ti to s nadšením neopätujem? veď ťa ani nepoznám.trvá mi to dlho. a lezie mi to na nervy. a nepýtaj sa ma či ti pristanú nové šaty keď sa ti nepáči že ti ich s nadšením neospevujem keď v skutočnosti podľa mňa sú desné.
a no a čo že sa hnevám kvôli známkam a že mi na nich záleží... a že sa viem nahnevať aj za Béčko. tak vďaka že som j*bnutá a že mám byť rada že som prešla. že vy máte efká a nepištíte? mne je to jedno že vám na tom nezáleží mne hej. alebo naopak, že nemám súcit s niekým komu hrozí že vyletí zo školy? mala by som.. keby si sa v tej škole aspoň raz ukázal, a na skúšky sa miesto učenia neopíjal.
a nepotrebujem ani počúvať ľúbostné životy mojich spolužiakov, pardon ale ledva ťa poznám po mene a mám ťa utešovať že sa ti nepodarilo zbaliť "toho úžasne´ho chalana na tej diskotéke" nevadí že v skutočnosti máš frajera... ak je to tebe jedno rob si čo chceš ja neodsudzujem ale nečakajte sakra že budem mať pre všetko porozumenie.
tak sem možno nepatrím. možno ste divní vy všetci možno ja. ale mám tých "svojich ľudí" a tí ma majú radi, a ja bez nich nemôžem byť. ale vy ma kazíte, začínam byť zlá a nepríjemná už všade a ja nechcem, tak prosím prestaňte. ja chcem byť tou čo predtým a mať rada ľudí okolo seba ale už ani toto neviem


som rozčúlená, preto ten tón, a ak si to niekto čítate a tiež si myslíte že som p*ča okej, ale nechcem to počuť, je mi dosť zle aj bez toho

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár