Toto je asi najčastejšia otázka ktorou sa v poslednej dobe zaoberám.
Existujú?Sa pýtate kto (ak toto vôbec niekto číta, čo pochybujem)....No predsa priatelia. Ľudia, ktorí by vám mali pomôcť keď treba. Ľudia, ktorí o vás vedia skoro všetko a stále vás majú rovnako radi. Vypočujú si vás. Poradia vám. Obetujú sa pre vás. A NIČ za to nechcú. Absolútne nič. Reciprocita nepplatí.

Existuje vôbec niekto taký? Niekto, kto vám nezávisle a spontánne pomôže.
Ja neviem. Jasné, sú ľudia, ktorí si vás vypočujú. Ale buď rozmýšľajú nad niečím iným, alebo si potichu hovoria tak ti treba. Je to tak a nikto ma o opaku nepresvedčí. Nájde sa len málo jedincov, čo vám naozaj chcú pomôcť keď treba. Poradia vám tak, ako len najlepšie vedia....Ale je ich málo. Ja takého človeka v okolí nemám. Ak ho máte vy, tak musíte byť šťastní. A dúfam, že to nie sú zradcovia. Lebo horší človek ako ten, čo sa tvári že je váš priateľ asi ani nie je. Už lepší sú nepriatelia. Tí vám často povedia pravdu (aj keď niekedy zveličenú), ale povedia.

Najhoršia ľudská vlastnosť, ktorú má asi každý, je závisť (neviem či najhoršia, ale jedna z najhorších). Nepamätám, kedy sa so mnou úprimne niekto z môjho úspechu tešil. Alebo z hocičoho iného. Dokonca ešte aj z vášho nešťastia sa tešia. Smejú sa vám do očí. FUJ!

Je toho veľa, prečo mám nervy na moje okolie. Ale teraz mám zmätok v hlave a nechce sa mi už písať.....

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  23. 8. 2011 01:01
wtf? jasne, ze existuju!
Napíš svoj komentár