Jasne, ze tento blog bude o laske, ved o com inom.....Zacnem hned priamo. Zalubila som sa. Moje srdce bije len pre neho, moje myslienky su venovane len jemu, kazdy moj nadych a vydych je len pre neho, snivam o nom, o jeho krasnych zamatovych ociach, o jeho muznych rukach a licnych kostiach, o tom ako ma raz vezme do svojho narucia a pobozka ma ako princeznu...Srandujem

Zalubila som sa a vyzera to asi takto, ten clovek je:

1. Velmi daleko odomna
2. Homosexual
3. Frajer mojho najlepsieho kamarata

Znie to tak otrepane a az vymyslene, ale je to zial tak. Ja neviem, ci nemozem mat niekedy uprimne rada nejakeho nezadaneho heterosexuala, ktory byva v tej istej republike ako ja. Zjavne nie.
Co ma ale najviac trapi je to, ze som pri tejto uvahe nedosla len k tomu, ze ho lubim, ale ze som fakt hnusny clovek. Hned z niekolkych dovodov:

1. Predstavila som si, ze by sa nejakym sposobom do mna zalubil aj on (je to dost jednoduche,si to predstavit, lebo nas vztah je krasny, ked sa spolu rozpravame a travime spolu cas, je to take...hmm), no a zamyslela som sa, ci by som dokazala znicit jeho aktualny vztah, ktory ma s mojim najlepsim kamaratom, ktory m mimochodom pomohol zatial najviac v zivote. Prisla som na to, ze by som to dokazala.

2. Dalej som prisla na to, ze by som dokazala opustit vsetkych tu, aby som odisla za nim. A to moju rodinu milujem najviac na svete.

3. Uz raz som prisla o najlepsiu kamaratku, ktorej som prebrala frajera. Bola to sice z velkej casti jej vina, ale to je nepodstatne.

Inak neznasam ludi co mi vycitaju, ze ich ignorujem ako je rok dlhy a ked sa opytam, ako sa maju, odpovedia „ok a ty?“, tak ako kurva neje o com....No ale to je jedno, to mi napadlo len tak pomimo.

Takze som zalubena, zase raz nespravne, zase raz mam zle nutkania, zase raz som nervozna, agresivna, pisem o tom sem, aj ked v podstate pohrdam celym tymto portalom obcas a SOM asi teda zly clovek. Alebo SOM?

Nechcem byt. Ani zalubena. Ani zla.

 Denník
Komentuj
 fotka
tikalok  19. 2. 2015 22:50
no to je ale milá situácia!
 fotka
lynette  20. 2. 2015 14:52
@tikalok milé bude, keď sa za ním vrátim
 fotka
tikalok  21. 2. 2015 04:52
Lynetta, neviem či si spomínaš, ale raz sme si chceli dať filmový večer a nikdy sa tak nestalo srdco mi to trhá
 fotka
lynette  21. 2. 2015 10:58
@tikalok pamatam! a aj to, ze sa s tebou dalo dobre porozpravat
Napíš svoj komentár