Včera bola sobota!Strašne som sa tešila, pretože ten den už bolo treba.
Chcela som si ho užiť vyletom do mesta na vianočné trhy, ktoré u nás už od piatka su otvorene.Chcela som tam isť aj s kamošmi a užiť si vianočnú atmosféru obklopenú ludmi pri teplom čaji či niečom inom.
Táto predstava sa, ale náhle rozplynula pri mojom zobudení, pretože akýsi ruch v kucyni oznamoval, že sa niečo chystá.
Po spýtani a sledovaní celej tej situaci som dozvedela, že čas ktorý som chcela stráviť na trhoch s kamošmi budem musieť stráviť s rodinou pri obede u babky.
Nahlas som nič nepovedala, ale frflala som.Dovod prečo sme sa tam vychytili boli moje meniny, ktoré su ale až dnes!!Ale vobec nevadi!

Asi o 13:00 sme prišli na obed.Dvere už boli dokorán otvorené a vo dverách nas čakala osoba, maleho vzrastu, oboznámena našim príchodom cez zvonček.
Hned nás všetkých vítala,každému stisla pusu na líce a usádzala nás do obývačky, pripravenej na obed.

Po pár minútach prišla dalšia časť rodiny.Obed sa mohol začať.Donáška jedla na stol tiež.
Polievka, kura, zemiakový šalat, ryža ale i rezeň zmyslipo chvílke.Nasledovala ovocná torta, ktora mala rovnako rýchli osud.
Po chvilkovom posedeni, sme tak ako prišli odišli.Pozdravili sa s babinou, vyobímali sa a zmizli za dverami aby som mohli nasledovať do dalčích.Pretože mamina, niečo mala pre jednu pani a tak sme prišli k nim.Usadili sa..a začali sa rozhovory.Našteva na 5 minut sa predlžila na jednu hodinu .Hlavne že moja mamina bola povyprávana odišli sme domov .

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár