Ako každé ráno, aj dnes som začala obyčajne. No toto ráno bolo niečím výnimočné. Možno preto, lebo som trocha tušila, čo sa mi dnes prihodí. Stretla som sa s mojim Tomym a šli sme spolu počkať autobus do rady, kde očakávala príchod autobusu aj „ONA“! Silvia! Najradšej by som jej vyškriabala oči, keď tak zvodne hádže pohľady na môjho Tomyho! ,Ona ho nezíska len tak ľahko´, povedala som si. Tak som mu venovala svoj horúci bozk pred jej zvodnými očkami. ,Máš smolu, Silvi ´ pomyslela som si. Prišiel autobus a ja som sa dohadovala s mojim miláčikom, kedy príde ku nám. Tušila som, že sa odohrá niečo krásne, pretože brat má ísť tiež za svojou kočkou a rodičia by mali ísť na návštevu k ich známym. Antikoncepciu som našťastie začala brať už pred týždňom.
Prišla som do školy, no celý čas som premýšľala, aké bude poobedie vzrušujúce. Pousmiala som sa pri pomyslení na to, čo sa bude odohrávať. Bola som v ôsmom nebi so svojimi myšlienkami. Túžobne som očakávala zvuk zvončeka na poslednej hodine, aby som mohla vyštartovať za svojou láskou. Už som len vnímala posledné sekundy zvuku, keď som sa urýchlene balila domov. Konečne! Konečne sa skončil tento školský deň. Zbadala som v diaľke svojho Tomyho a rozutekala som sa mu naproti. Vtisla som mu opäť sladký božtek. S úsmevom na tvári, kráčame po uliciach ruka v ruke a každý nám závidí naše šťastie. Stále sa približujeme k vytúženému cieľu. V horúcom objatí sa mi podarilo odomknúť dvere a vstúpili sme do raja. Pritisnutú ku dverám ma pomaly vyzliekal. Mala som na sebe sexy prádielko, ktoré Tomyho nažhavilo ešte viac ako bol doteraz. Jeho horúce bozky som pociťovala po celom tele. Keď pridal svoj jazyk do činnosti, bolo to ešte intenzívnejšie. Bola som veľmi vzrušená, pretože iba on vedel, ako ma riadne pripraviť na naše šantenie. Ako správna cica som mu vyškriabala do chrbta zopár červených fľakov. Ale jemu to nevadilo. „Poď zlatko, chcem Ťa! Veľmi po Tebe túžim...“, šepkal mi do uška a ja som sa ešte viac dostala do vytrženia. Odpovedala som mu jedným gestom a stŕhala som mu z tela šaty. Sotil ma na posteľ a hneď na mňa skočil a nežne mi láskal pery. Svojím krásnym obnaženým telom mi hladkal každú moju nahú pokožku. Neuveriteľné, ako ma dokázal vydráždiť že som to chcela možno viac ako on. Nastokla som sa naňho a začala som mierne hýbať panvou. Myslela som, že od rozkoše zaspím, lebo to bolo veľmi krásne. Očividne sa to nepáčilo len mne ale aj Tomymu a ako veľmi! Skákala som po ňom ako na koníku a obaja sme boli veľmi naladení na erotické vlny. Blížilo sa to k očakávanému záveru, kedy sme obaja naraz zavíjali od neutíchajúcej rozkoše. Nechcela som nikdy skončiť, no muselo sa. Mala som jeho dôkaz lásky k môjmu telu v sebe. Strávili sme ešte zopár hodín spolu. Pozreli sme si jednu romantickú komédiu. Nakoniec sme zavŕšili dnešok sladkými objatiami a vrúcnymi bozkami.
Keď som si šla ľahnúť, premýšľala som chvíľku. Nevedela som vôbec zaspať. Premietala som si dnešok stále dookola. Pri pomyslení na to, čo so mnou dnes robil Tomy som opäť pocítila nežné vzrušenie. Začala som sa maznať so svojím telom tak, ako by to robil Tomy, keby vedľa mňa leží. Premietala som si tie chvíľky, kedy ma dostával k bodu varu. Neovládala som sa, chcela som ho. Túžila som po ňom v tej chvíli. Nedalo mi to prestať a tak som sa vydráždila, že behom malej chvíľky zo mňa opadlo všetko vzrušenie.
Na ďalší deň som sa stretla s Tomym, ale nebolo to už také veľkolepé zvítanie. Bol chladný a odmeraný. „Čo sa s Tebou deje?“ spýtala som sa. „Musíme sa vážne pozhovárať Lucy.“ Preľakla som sa. „Povieš mi to teraz v autobuse?“ „Môžem“ odvetil nervózne. Bola som nedočkavá. Jediné, čo mi povedal na konci cesty bolo toto: „Je koniec. Uvedomil som si, že to s Tebou nemá zmysel. Ľúbim Silviu. Bol som v noci u nej a tam mi to doplo, že ona je tou pravou pre mňa.“
Toto ma zabilo! Dokázala som len otvoriť ústa, pozrieť sa mu hlboko a sklamane do očí. Po lícach mi stekali slané slzy, ktoré Tomy ignoroval. Vedela som, že mu už budem navždy ľahostajná, ale bude ho to ešte len mrzieť, keď si ja nájdem ,toho pravého´.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
endre-silentname  15. 10. 2008 22:37
Len pár viet k tomuto... čo sa obsahovo týka je to napísané celkom príjemne a ľahko sa to číta.



Myšlienka - myslím, že neni čo dodať. Chalani sú svine (aspoň vo väčšine prípadov) a baby im naletia. Bohužiaľ - taká je dnes realita.
 fotka
ivlu  15. 10. 2008 22:47
Tak s týmto si ma dostla. Celkovo štylisticky napísané výborne. Trochu obrazné prirovnania nie su v norme, ale toto bolo najlepšie, malo to vyhranenejší dej, ako Tvoje predošlé diela. Toto Ti rozhodne vyšlo a predošlí príspevok dokázal, že Ťa niekto číta.



Vynikajúce, najlepšie, dobre sa to čítalo. Jasné, pútavé a zrozumitelné. Len jedno podotknúť Tvoje konce sú poznačené akýmsi romantizmom, všetko končí zádumčivo...
 fotka
takzvany  16. 10. 2008 10:15
mňa asi väčšmi ako (predvídateľný) záver upútala táto veta: "Pozreli sme si jednu romantickú komédiu."

no to je úplná dievčenská idylka .. krásny sexík a potom spolu v postieľke si kukneme niečo romantické
 fotka
neverending  16. 10. 2008 19:07
uff hovado jedno hnusné...ale jak na kolotoči ,stále sa deje to isté...
 fotka
jeseter  16. 10. 2008 21:10
very exciting, dobre napísané, ale fakt až idealizovane naivné....i keď na druhú stranu reálne uskutočniteľné, teraz mám na mysli ten koniec...
 fotka
mimi89  16. 10. 2008 22:26
nemam slov...chlapi su svine.co viac dodat?
Napíš svoj komentár