Opäť raz tvorivá nálada...nič nenaštartuje tvorivý proces lepšie, ako cholerická matka, ktorá mi tu zjape za ušami......akože predstavovala som si svoj život v 25-ke trochu inak, ale tak....svet je plný možností, toto je jedna z nich

Dnes som sa bola opaľuvať pri fontánke s knižkou, a zrazu mi prišlo tak plano, keď som sa zamyslela, čo to vlastne zas tá Houmleska číta. Volá sa to Ráno neplačem, a je to taká tá typická knižka s ružovou obálkou pre ženy v strednom veku.

A to ma podnietilo zas a znova prehodnotiť svoj biedny život


Takže čo to máme zase toto leto:

1.Mám 25 na hrbe, a nič vác. Len 895 rubľov v peňaženke. No kto je pán

2. Xicht si musím umývať sírovým mydlom. Niekedy si myslím, že by tú moju pleť raz a navždy mohla vyriešiť kyselina a bolo by po probléme. To mám všetko z tých vnútorných blokov a vecí, ktoré sa snažím zahodiť za seba a aj tak ma dobehnú.

3. Neurotická matka večne za riťou. Prosím Vás velice pekne a milostivo, možem sa už konečne obesit? Už ani plakať nepomáha, už len tak v duchu. Rezignácia. A potom že prečo pijem. Dzífča bez hanby!

4. Áno, super, mám prácu. Né super - nenávidím svoju prácu! Odpor! Kde sú tie časy, keď som chodila do práce ako na wellness. Hlavne že to dobre vyzerá v životopise a všetci sú spokojní. Čo Vám povím. Všetci...

5. Nikdy sa nevydám. Akože fakt nikdy. Kto by chcel takú svokru. Už som len mávla rukou. Hlavne že sú všetci spokojní.

6. Neviem koho chcem. Darmo mám s nekým nadpozemský sex, keď tam nemáme vlnu. ZAS TÁ POSRATÁ VLNA! A toto celý život. Furt v kruhu. Jak v Pezinku. Prosím pekne, može ma už je*nút konečne?

Dnes som si tak fantazírovala opäť raz v tej retardovanej gebuli, keď som cvičila jógu v záhrade Tak som si predstavovala že akože ten s tým nadpozemským sexom sa konečne po pol roku vyjadrí (HAHA) a budeme spolu a ten druhý (s ktorým mám VLNU) ma zavolá do Brna na víkend, keď ho tam teda na tú školu zoberú. A hneď som si predstavila opäť raz typický scenár alá konverzácia s matkou: "nač zas tam lezeš keď máš frajíra, nemala by si sa s ním stretávat" a by som jej odpovedala že: "Snáď sa nevyserem na človeka, ktorého mám rada a ktorý je pre mňa dôležitý kvôli frajerovi."

Potom som sa Vám tak zamyslela v tej záhrade s tou nohou za hlavou že či to vlastne není nejaký ten oxymoron

A TOTO JA MÁM FURT!

Keď ja Vám neviem. Si pripadám už ako v tej knihe Jeden deň. Źe boli kamoši 10 rokov či koľko ale nikdy neboli spolu, potom už jedna aj druhý deti na krku, rozvody, bársčo a v 35-ke ich osvietilo tak sa zobrali. Boli šťastne zobratí asi 2 roky a ženskú zrazilo auto a umrela. No to by sa tak na mňa hodilo

Darmo možem mať ročne aj 80 frajírov a načo mi sú, keď aj tak nakoniec idem radšej s tebou na víno.

................a že 25


Dúfam, že už radšej nikto z mojich známych nečíta tieto výplody, ďakujem velice pekne

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
lyterka  5. 7. 2015 21:21

..ale šak máš aspon tú *práácu :p
(a nejakie tie seksy, či čosik-kdesik.. ;p

vlna ? ;S
Napíš svoj komentár