Fascinujú ma androgýnne zjavy. Začalo to už v detstve, ešte skôr než som vôbec vedela, že taký pojem ako androgýnia vôbec existuje. Začalo to nevinne. (Viac či menej) tajnými sympatiami k chlapcom s vlasmi dlhšími, než sa na "opačné"pohlavie patrí. A tie vlasy boli raz aj fialové.

1.


Veru. James z Rocket Teamu, moja prvá platonická láska. Kde sú tie časy, hold, 12 rokov tomu už je. Charizmatický zločinec v bielom oblečku a jeho neodmysliteľná ruža. Erotické sny 10ročného šibnutého decka.

2. Fičala som na MTV a videla/počula som Dreamera od Ozzyho Osbourna. A bola som chytená. Na Ozzyho rozviate vlasy čierne ako tma v hrobe mám slabosť dodnes. Ta Blackofil 10 rokov je už tomu. Black Sabbath si občas počúvnem aj dnes.
2.

Mala som 13 a vtedy to prišlo. Jedna z najväčších životných obsesií. Daniel K. Videla som asi 10 sekúnd z jeho klipu (nech žije MTV), potom tata prepol a ja som mala asi týždeň ten song v gebuli a stále som uvažovala či to podivné zjavenie bol chlap, alebo žena.
Našťastie to hrali znova. A všetci museli počuť divoký HEARTBEAT, ale nielen ten ozývajúci sa z telky, ale tiež HEARTBEAT lomcujúci mojou hruďou.
Rozkošná tvárička. Úsmev plyšáka, rozcuchané vlasy, nevinný a pritom prefíkaný výraz, očné tiene, rúž, výstredné oblečky. Na tom týpkovi niečo bolo. Tvrdím to dodnes a nezabudnem na jeho posolstvo: Positive energie

Tá posadnutosť trvala 2 roky. Songy z MTV nahrané na ošuntelej kazete a to som odrhovala dňom nocou dokolečka. Svatá prostoto. Bola som schopná zohnať si nemecký časopis kvôli jeho plagátu.


A just 2 obrázky si zaslúži.

Keď tak pozerám na tento obrázok, tuším sa na neho aj podobám. Neni možne. Narcizmus sa prejavil.

You drive me CRAZY!

3. No potom prišla stredná a moja prvá REÁLNA obsesia. ON. Toto by bolo na samostatný blog, možno inokedy. On a jeho krivý zub. On a jeho voňavé vlajúce vlasy. Čierne nechty. Linky. Ach. Išli sme po ulici a za nami chlapský hlas: "Dik heeeej to je baba či chalan?" V duchu ma to tešilo. My dvaja na lavičke. Mužský hlas: "Dik heeeeeeej ja že to sú dve baby!" Darmo. 6 rokov je tomu. Neverím.
Fotku nemôžem dať, ale podobal sa na neho:



Tá podoba mi znova vyrazila dych!!!

4. Brian Molko. Ty ďáblova stvúro! Milujem Placebo každým pórom svojej sebadeštruktívnej duše. A stotožnila som sa aj s Brianovými výrokmi. V rozhovoroch s ním som čítala, že rád (voľakedy, keď ešte nosil babské šaty, rozkošný účes, a namaľované pery a mrkal mihalnicali ako sexuchtivá bábika) provokoval chlapov, zbalil ich a oni po tom, ako zistili že je chlap, zdrhli. Jeho reakcia na tieto situácie: "Nechápal som ich. Boli mi smiešni. Keď ich raz priťahujem, je jedno, či som chlap alebo žena. Chémia nerobí rozdiely medzi pohlavím."

Alebo iná jeho príhoda. Raz mu jeho spolužiak povedal, že byť ženou, tak by ho chcel prefiknúť. Brian na to: "Priznaj si, že chceš aj teraz." Asi si priznal, kedže vraj spolu ešte v ten den skončili v posteli.
Hold. Videla som asi všetky ich lajfky, aké boli dostupné. Jeho flirty s Olsdalom boli nepriehľadnuteľné. Mám dojem,že chytil do svojej siete aj čisto heterosexuálneho bubenníka.

Koniec koncov aj mňa.


Nikto nemá taký chlípny úchylný sexuálny prefetovaný erotický hypnotický héliový hlas. Nikto nemá oči ako on.

Nikto.




5. Roztomilá osôbka 80. rokov. Chcem teleport! Excentrický exot. Šílené módne kreácie. Roztodivné účesy, zmaľovaný ako kraslica.

A jeho život nebol jednoduchý. Odporúčam film Worried about The Boy.

Zober si ma, prosím!

Uhhh ten pohľad. Karma Chameleon!


6. Tim Curry ako Dr. Frank n Further...Sweet transvstite from Transsexual Transylvania. Muzikál Rocky Horror Picture show.
Chodiace smilstvo. Čo ten chlap dokázal na podpätkoch, tak to sánka dole.
Keď som ho videla v podväzkoch, pretiahla by som aj rúčku od metly.



7. Jonathan Rhys Meyers v Sametovej extázi. Milujem ten film! Plný glamrocku a androgýnov. Inšpirovaný Bowieho životom. (Vraví sa)
Každopádne: Tie jeho pery!


7. Model Richard Engfords alebo keď sa skonkrétni zmyselnosť. Brala by som ho/ju hneď a nezaujímalo by ma...


8. Model Bartek Borowietz.
Zrzeček. Mužožena ako lusk.
Éterická krása.


9. Najnovší objav.
Patrick Wolf. Z jeho hudby mám husiu kožu až na päte. Genialita!


10. Náš doktorand na škole. Fotku nepridám. Chudý vysoký zženštilý týpek večne odetý v čiernom, feminista a poet. Miluje, keď mu koža čo najtesnejšie prilieha na kosti a počúva rovnakú hudbu ako ja. Som rada, že sú takí medzi nami.

Zbožňujem, keď chlap vyzerá ako žena a žena ako chlap.
Nie som chlípnik, len milujem nevedieť, na čom som.

 Blog
Komentuj
 fotka
radiophonic  6. 11. 2012 01:34
Screenshot
 fotka
madhoumles  6. 11. 2012 01:41
@radiophonic ano presne odtiaľ o ňom/nej viem tiepohyby....pohľady..k sežrání
 fotka
radiophonic  6. 11. 2012 02:15
Škoda, že trochu viac neje, možno by ho potom tie ruky tak neprezrádzali.
 fotka
naily  6. 11. 2012 10:17
osviežujúce

Daniela K si pamätám aj ja z tých časov Deutschland sucht den Superstar
Napíš svoj komentár