Že oni sa ešte stále neodvážili zrušiť môj profil. Nech som tu akokoľvek dlho, stále nerozumiem o čom táto komunita je. Nejakú tu iskierku vedomosti by som aj mal, ale potrebujem sa zorientovať. Nájde sa tu niekto kto mi pomôže? Či to bude rovnako ako v prípade, kedy som sa zaregistroval na vyvtáčikovaný twitter a pozeral na to rovnako ako na nahé brucho tej tučnej ženy, ktorá prechádzal mestskou záhradou? Nie ten pohľad a vlastne celý moment mi nemusíte závidieť.
Čo by ma zaujímalo najprv ako začiatočníka - užívateľa tohto portálu (ak je hriechom to tak nazvať hodte mi kameňom do hlavy) je, či sa.. hmmm.. skôr o čom sa píšu tieto birdzské blogy.. Neviem či tu môžem skritizovať markízácku superstar, alebo skôr napísať ako sa mi podarilo schudnúť 30 kíl, poprípade napísať povzdbudivý článok pre absolventov autoškoly. Vaše pomôcky privítam a budem sa ich v budúcnosti držať.
Nedalo sa mi nevšimnúť, že mi celkom birdz.sk lenivie.. myslím to tak, že pokiaľ mi načíta niektorý z odkazov, tak stihnem zájsť do obchodu a navariť pre osem člennú rodinu. Stáva sa to len mne či je tu viac takých, ktorí v tejto vade topia svoje nervy?
Koniec koncov by som chcel tieto odkazy navštevovať častejšie a podozvedať sa čo najviac, ale keďže aj Madro je školou povinný musím ísť momentálne pod paplon na ktorom momentálne ležím. Tak sa mi poprípade ozvite, napíšte, pošlite mi na účet zopár milionov, vyvenčite mi psa, .. no dobre ukončíme to. Teším sa ak sa tu nájde niekto, kto o moju dušu sem tam zakopne. Pekné sny a rozprávkový zajtrajšok vám prajem

 Blog
Komentuj
 fotka
marleymt  27. 5. 2013 12:23
ja by som ti náhodou kľudne išla vyvenčiť psa
Napíš svoj komentár