Zamýšľal sa tu niekto z vás už nad tým, čo z nás (tým myslím BIRDZÁKOV) bude, keď dospejeme? Nemyslím tým prekročenie tej magickej hranice dospelosti, keď dosiahneme (resp. dosiahnete) 18 rokov a budete si môcť kúpiť alkohol. Myslím tým naozajstnú dospelosť, keď nebudete mať zodpovednosť len sami za seba, ale založíte si rodinu. ...Nepochybujem o tom, že áno.

Keďže mám na celé leto brigádu, v ktorej nie je vôbec zábava, a nemám sa ani čím rozptýliť, minule som tak pri zakladaní šanónov do nekonečných regálov rozmýšľala o tejto stránke a o ľuďoch, ktorí sem pravidelne prispevajú. Denno denne si čítam blogy, pozerám fotky alebo sa zoznamujem s novými ľuďmi. Niekto má problém, napíše to sem... niekto má radosť, podelí sa o ňu s nami. Niekto sa chce poďakovať, vyjadrí sa.

Ale čo sa stane, keď tá láska, o ktorej tu básnime dozrie a my sa vyberieme na životnú cestu. Na cestu, ktorá je podľa všetkého taká krásna....? Čo sa stane, keď sa z tej lásky zrodí nový život? Čo sa stane s nami, keď si nájdeme stále zamestnanie a z práce sa nebudeme vracať k rodičom, ale k človeku, ktorému sme práve tu napísali prvú básničku? Keď sa rodičmi staneme my?

Z depresívnej dievčiny, ktorá nosí čierne oblečenie sa stane riaditeľka firmy s dvoma deťmi. Z hip-hopera, ktorý ospevoval alkohol, sa stane predavač v obchode s elektronikou, ktorému visí na krku hypotéka.

Keď dospejeme a budeme mať trochu iné starosti, ako sú tie teenagerské, už nebudeme mať čas navštevovať BIRDZ Nebudeme mať čas skočiť si každý piatok s kamarátmi do mesta zabaviť sa. Nebudeme mať čas snívať o ... snívať. Budeme len žiť. Život, ktorý teraz snívame sa možno z časti naplní, možno sa celé to snenie niekam stratí a my budeme úplne inde. Len dúfam, že to, čo nás čaká prinesie viac pozitívnych stránok, a že všetci, čo sme tu a do určitej miery sa každý deň navzájom povzbudzujeme, budeme mať aspoň niečo z toho, čo si tak veľmi želáme.

Možno túto stránku objavia naše deti. Možno tu na nás budú nadáveť, lebo sme im nedovolili ísť na diskotéku.... Možn A možno už táto stránka ani nebude existovať.... Len si prajem, aby naše deti mali podobné miesto na vyliatie svojich pocitov, ako máme my, v období, keď sú všetci proti nám

Vďaka BIRDZ

 Blog
Komentuj
 fotka
efickaa  15. 7. 2007 13:41
pekne napisane
 fotka
andri.handri  15. 7. 2007 14:21
Peknee veru... a pravdive...
 fotka
marilyn  15. 7. 2007 16:51
sice som slobodna,deti nemam,frajer v nedohladne....ale mam zodpovednost,mam stalu pracu,mam kamaratov,mam cas ist na disku,mam rada birdz a mam sny....tak nas este nepochovavaj v kazdom veku sa da ZIT...a nie "len zit"
 fotka
mafi  16. 7. 2007 13:41
hehe, tak pockaj, kym budes mat deti a potom uvidime, ci sem este stale budes prispievat...heh, neviem si predstavit moju mamu, ako sem pise blogy o tom, ze nevie, co ma varit na veceru.., ale mozno by to bol celkom dobry flip
 fotka
whoever  17. 7. 2007 21:23
Ale no..trosku optimizmu.. ..neviem kto tu furt ospevuje deti.. ..a ja si nahodou tvoju ammku viem predstavit..a ked uz sme pritom..vecera..mhhhhmmm..
Napíš svoj komentár