Prečo ju nechal? Vravel, že ju miluje. Ona mu verila. Cítila sa pri ňom dobre. Tak prečo ju opustil ? Bola to snáď jej chyba? Nebola pre neho dosť dobrá ?
Nie, nebola pre neho dosť dobrá. Akoby aj mohla? On je prekrásny a ona len škaredá chuderka, ktorá stratila zmysel života. A tak sa bezcieľne túla svetom.
Prečo jej Boh nedovolí, byť šťastnou ? Šťastnou na dlhšiu dobu ako mesiac? Prečo ju tak všetci klamú? Prečo musí ona klamať, že je v poriadku keď nie je? Prečo ju rodičia nechápu ? Prečo ho musí ešte stále milovať? Prečo na neho nedokáže zabudnúť? Veď on jej tak ublížil. Nechal ju trápiť sa, Zanechaj ju stratenú a na dne bez síl. Ona už nemá silu odraziť sa od dna. Príliš veľké prekážky sú pred ňou a ona nevládze. Nevládze a napadajú vražedné myšlienky. Bojuje s nimi. Ona chce prežiť. Potrebuje však sa zbaviť strachu. Potrebuje znovu jeho aby ju objal a povedal, že je tu pre ňu a ona je pre neho dokonalá. Len to. Ona však vie, že to sa nikdy nestane. Nie je pre neho dosť dobrá. On si zaslúži krajšie a lepšie dievča.
On si zaslúži byť šťastný. Naozaj šťastný a s ňou nebude. Možno keby ju neignoroval. Možno keby boli aspoň dobrí kamaráti. Možno keby mu napísala, že sa potrebuje porozprávať on by tu bol pre ňu. Možno by to bolo pre ňu ľahšie. Ale nie je to tak. Nikto tu pre ňu nie je. Len samota a jej strach a tá strašná úzkosť.
Tiché prianie, aby ju vypočul a chápal, ako pred tým. Aby ju objal, dal jej istotu a ona sa už nebála.
Realita je však iná, Toto sa nikdy nestane. Je príliš nedokonalá a on dokonalý. Ona robí príliš veľa chýb a on takmer žiadne. On má všetko na háku. Zatiaľ čo jej nie je všetko ľahostajné. Sú rozdielni a ju to síce ubíja ale... Chce ho však vidieť šťastného s pravým úsmevom na tvári. Lebo hoci jej ublížil a ponechal samote ona ho natoľko ľúbi, že ho nedokáže nenávidieť. Aj keď to veľmi chce. Chce zabudnúť. Ale toho pekného bolo príliš veľa. Ten pocit s ním bol bez strachu. Taký aký ešte nikdy nezažila.
Nestačí, to však nestačí. Nič z toho ako sa ona cíti pri ňom nestačí nato, aby sa aj on tak cítil pri nej. Vo vzťahu sa musia ľúbiť obidvaja....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár